Знаци, че половинката ви не ви заслужава

Знаци, че половинката ви не ви заслужава

Здравословната връзка ви кара да летите и ви дава възможност да израствате. Но когато вместо това се чувствате потиснати постоянно, трябва да се огледате за явни сигнали, които показват, че партньорът ви не ви уважава или не ви придава достатъчно значение. 

В някои случаи това пренебрегването може да се случи индиректно, което би ви накарало да се чувствате недостойни. Но за да ви помогнем да се чувствате сигурни във връзката си, ви представяме някои знаци, които да ви покажат, че половинката ви не ви заслужава.

Винаги се разсейва, когато говорите с него

Всеки път, когато искате да обсъдите някакъв въпрос с него, ще забележите, че гледа встрани. Ако съпругът ви непрекъснато проектира такова далечно поведение, това означава, че той най-малко се интересува да разговаря с вас. Той може също да гледа телефона си през цялото време, докато говорите. Просто казано, той няма да ви обърне внимание.

Не изпълнява обещанията си

Съпругът ви няма да положи усилия да спази думите или обещанията си, дадени ви. Най-лошото е, че той непрекъснато забравя за тях! Дори и да му напомняте, той вероятно няма да отдаде голямо значение на думите ви. Отмяната на дати, забравянето за обаждане или изпращане на SMS и дори забравянето на важни дати е знак, че той просто не се интересува достатъчно.

Той мисли само за себе си

Ще го намерите да бърбори за своите мечти, амбиции, харесвания и антипатии и всичко останало, като през цялото време пренебрегва всичките ви желания. Той само ще даде приоритет на себе си и работата си. Освен това той ще ви накара да се почувствате по-непълноценни от него. Най-лошата част е, че той също ще се подиграва на вашите мечти и амбиции, ако някога се случи да ги споделите с него.

Той няма да се извини

Казването на "съжалявам" и извинението за грешки е чуждо понятие за него. Той ще направи всичко възможно, за да избегне критика, дори ако това означава да ви обвини за грешката си. Той никога няма да приеме грешките си и ще търси начини да докаже, че не греши.

Той ви принуждава да се промените

Съпругът ви ще ви се подиграва за вашите избори и предпочитания, като по този начин ще ви накара да се съмнявате в себе си. С нарастващите проблеми със самочувствието, вие също ще се оформите според мнението на съпруга си. Той няма да уважава вашата индивидуалност и също така ще иска да се промените напълно, за да можете да останете с него завинаги.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay