Изложба в почит на единствената Кейт в Лондон

Изложба в почит на единствената Кейт в Лондон

Изложба в почит на единствената Кейт в Лондон

По един или друг начин, британският модел Кейт Мос винаги намира начин да привлече вниманието върху себе си.

 

Дали ще е с някой скандал, със снимка чието послание гласи: "There is only one Kate in London” (Има само една Кейт в Лондон), отправено към сега настоящата съпруга на принц Улиам – Кейт Мидълтън или пък с желанието си за тридневна сватба... Мос понякога деликатно и с финес, понякога не съвсем, но винаги открива начин да е под светлината на прожекторите.

 

Сега, ексцентричната красавица стана основен субект на новa фотографска изложба в парижката галерия Galerie de L'Instant.

 

Снимки на 37-годишния модел са част от феерия от фотографии, направени от някои от най-популярните имена на фотографията, включително – Мари Макартни, покойната Корин Дей и Паоло Роверси, които в момента могат да бъдат видени в Galerie de L'Instant.

 

Не е обаче само естетическата красота на Кейт, която е уловена в снимките, но ѝ нейният "интелект".

 

Говорителката на галерията каза: "Кейт е един от най-сниманите хора в света и въпреки това продължава да ни вдъхновява и завладява. Тази изложба е в знак на почит, не само на красотата ѝ, но и на нейният интелект."

 

Сред най-забележителни фотоси е гола снимка на Кейт, направена от Корин Дей, на която тя е облечена само и единствено с войнишка шапка.

 

"С изключение на някои интервюта и няколко скандала, кариерата на Кейт Мос винаги е била успешна и служи за пример. Тя вдъхнови някои от най-великите фотографи от различни поколения, както и някои съвременни и модерни автори като Марк Куин, Сам Тайлър Ууд и Лусиан Фрод.

 

"Съвсем честно и резонно е да посветим една изложба на нея. Работата ѝ с фотографите е много богата и разнообразна," допълни говорителката на музея.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay