Татуировките и работата с любопитни малчугани

Тази дама има много татуировки и отнася доста критики за тях

Татуировките и работата с любопитни малчугани

Рубриката "Татуираните българи" се завръща в Div.bg, а новият сезон започва с прекрасната Десислава Ганчева, която разказва за реакциите, които предизвикват татуировките ѝ сред хората.

Деси е собственик на детски магазин, което означава, че ежедневно има контакт с любопитни малчугани и техните втрещени родители. Запознайте се с Десислава и се вслушайте в съветите ѝ.


Каква беше първата ти татуировка и има ли някаква символика в нея?
Доста баналноно първата татуировка е зодията ми. Направих я на първи април, за да не ме приемат на сериозно, а на другия ден вече беше късно!

Фактът, че си сериозно татуирана влияе ли по някакъв начин на хората, с които комуникираш?
Мога да разказвам с дни. На първо място работата ми - когато в магазина влезе майка с детенце, тя непременно има мнение, което трябва да изкаже... От въпроса "това нали не е истинско" до втрещени погледи, а някои просто избягват да ме поглеждат.

С моите приятели имаме шега, наричаме се татуирани боклуци, защото все още някак не е прието да си нормален, а да си толкова нашарен... има нещо!

Най-неприятно ми е, когато клиентките се опитват да надникнат и да разгледат докъде стига творбата на гърба ми, без дори да попитат. Тогава ставам доста недружелюбна.

Но, да си призная, имам и положителни преживявания. Наскоро доста бързах с колата и ме спряха в явна издънка. Спасиха ме татусите, разминах се с предупреждение.

Има и весела част - когато някое детенце грейне във възторг от творбата на ръката ми и ме попита съвсем искрено от коя дъвка са тези татуировки. Бабите са най-изразителни във възмущението си. От въпроса "защо" до "как можа, това маха ли се". И при това говорим за непознати хора. Ето, това също е положителна страна - бързо стопявам бариери!

Прочетете цялото интервю с Десислава и вижте още снимки на татуировките й тук.

Ако и вие сте притежатели на много татуировки или познавате "нашарени" хора, подходящи за рубриката ни "Татуираните българи", свържете се с Div.bg във Facebook страницата им или на contact@div.bg.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 24.09.2013|13:59
Хубави са, а и подхождат.
2
Не е посочен 23.09.2013|15:54
Не мога да разбера как може да има хора, които да те съдят по тома колко татуса имаше, това е направо ужасно.
1
Не е посочен 23.09.2013|14:02
Много красиви русинки има по тялото си. Хубаво е, че въпреки предразсъдъците смело и открито отстоява себе си и своите виждания за красиво и пр.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay