Приказното имение на Курникова за продан

Ана Курникова продава дома си в Маями

Тенис звездата Анна Курникова продава разточителното си жилище в Маями Бийч за 9.4 милиона долара, научихме от Aol.

Крайбрежният имот с площ от 2 011 кв.м се разпростира на изискания слънчев остров Сънсет. Подобно на всички имоти на острова и къщата на Курникова е по-забележителна отвън със затоплящ се басейн с декинг (настилката около басейна) от коралова скала, закрита част за забавления и външна кухня с барбекю. Верандата, която се простира на 46 кв.м е заобиколена от красиви палми и предлага невероятни гледки към острова.

Имението носи очарованието на средиземноморска лятна вила с покрити с бръшлян стени, а в интериорното пространство се откриват високи тавани, подови настилки от солидно дърво, множество прозорци, които спомагат за допускането на много слънчева светлина в официалната трапезария, дневната с камина, кухнята и седемте спални. Имотът включва и малка двуетажна къща за гости с дневна и кухня и с просторен апартамент на втория етаж.

Имението се продава от брокерките Джил Ебер и Джил Херзберг, които работят за "Coldwell Banker Miami Beach". Можете да видите повече детайли тук.

Руската тенисистка привлече вниманието към себе си не само със славната си спортна кариера, но и с невероятния си външен вид и с личния си живот. Макар че успехите ѝ на корта значително са намалели, факт е, че името Ана Курникова остава едно от най-търсените в Google.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|14:17
Ако имам имение като това, няма да го продам за нищо на света. Такова спокойствие цари там, че си почиваш дори и да не искаш :) Много е красиво мястото, блазя на този, който ще го купи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay