Когато мебелите ви разказват истории

Висша форма на релаксация

Пожелаваме ви да имате нужда от подобна мебел в дома си. Защото ако имате нужда, това значи много неща – имате прекрасен вкус, любим човек, голяма къща с двор и може би басейн и много приятели, които да събирате около него.

 

Да, този стол е направен за 2 +. Не е самотен люлеещ се стол, а цяла въртележка от емоция, приятелства, комфорт, случки, спокойни вечери, отпечатъци от двойки.

 

Творение на Виктор – дизайнер oт Мексико, който неотдавна се присъедини към отбора на Kerozene Desig, шезлонгът Loopitа помогна да стане ясно, че Виктор е незаменим в уменията си да доставя наслада на хората.

 

След повече от 3 години работа по проекта, резултатът е единствен по рода си стол, чиято модулна структура го прави още по-уникален.

 

Може да го използвате, когато говорите на ухо с най-любимия си човек или за да скриете от изненадващия дъжд цялата си компания, с която се забавлявате около басена... В резултат на сливането на частите се получава едно уникално и релаксиращо местенце в чист дух, сякаш изолиран от света балон.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.04.2011|10:11
Уникален стол. Много ми хареса, но както е написано в статията: "... ако имате нужда, това значи много неща – имате прекрасен вкус, любим човек, голяма къща с двор и може би басейн и много приятели, които да събирате около него." Пожелавам го на всеки :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay