Тиха нощ, ароматна нощ

Тиха нощ, ароматна нощ

Вероятно сте се погрижили всички хора, които цените и обичате, да получат своята малка или голяма радост за Коледа. Независимо от възможностите си, успяваме да измислим дори малко подаръче за приятелите и близките си. А защо не се погрижите за дома си, като междувременно доставите и на себе си неописуемо удоволствие?

Ароматните свещи. Страхотен подарък и уханно допълнение към атмосферата във всеки дом. Те са особено подходящи за зимния сезон, защото освен, че създават уют и топлина в дома, ароматизират и въздуха - можете да избирате между стотици благоухания, цветове и форми.

Освен цветна част от интериора, ароматизираните свещи могат да бъдат и малко удоволствие за самите вас, което да повлияе позитивно на духа и тялото ви. Изборът на аромат трябва да се направи в зависимост от очаквания емоционален ефект - жасмин и лавандула за хубав сън, кардамон и канела за по-чувствен секс, аромат на море за пълен релакс и балансиране на чакрите.

Така свещта не само ще изпълнява основната си функция - топлина и светлина, но и ще има терапевтична стойност.

Не забравяйте, че освен аромата, за емоционалното въздействие на свещите е много важен и цвета - нежно зеленото, виолетовото, синьото имат релаксиращ ефект. Ярките пък стимулират и възбуждат сетивата - жълто, червено, оранжево.

Подберете ароматната свещ според предпочитанията си, ако има специален случай и спрямо интериора в дома ви. За новогодишните празници си подарете коледните свещи във винено червено, шоколадово, бяло и ванилово. Уханията на сезона за сладки и наситени - ванилия, шоколад, канела, ирис, кафе.

Какво по-хубаво от уютна атмосфера и домашна ароматерапия за тялото и душата!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay