Удобни форми за комфорт в кухнята

Всеки може да се справи в кухнята!

Готвенето е едно от нещата, на които човек, рано или късно, се научава. Но дори и елементарните операции като пържене на яйца, рязане на хляб и правене на салата изискват пространство и удобство.

 

Точно затова останахме впечатлени от новото предложение на дизайнерската компания Blanco - Blancoronis. Наглед те предлагат една обикновена кухненска мивка. Да, формата ѝ е кръгла, което не е съвсем типично, но иначе изглежда стандартна. Всъщност тя е комплект с още няколко неща, които идеално ѝ пасват със своята форма и функционалност.

 

Първата част е специална дъска, която се поставя от едната страна на умивалника и заема малко повече от неговата половина. Тя може да се върти на 360 градуса, така че да ви бъде максимално удобна за ползване.

 

Втората част представлява стилна поставка с две купички. Тя може да стои върху кухненския плот или да влезе под дъската. Позицията ѝ е точно в средата на кръглата мивка. Така, когато режете продукти върху дъската, ги събирате директно в купичките само с едно движение. Разбира се, въпросните купички могат да бъдат извадени от поставката и използвани за каквото поискате.

 

С подобни добре измислени решения кухнята се превръща в уютно място, на което всеки се чувства комфортно. А когато готвенето е удоволствие, храната става по-вкусна.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay