Уют от мечтите: Да си "свиеш гнездо" у дома

Кой не би искал едно такова бижу?

Уют от мечтите: Да си "свиеш гнездо" у дома

Навярно сте чували как някои хора определят дома си - като свое собствено гнездо. Едва ли обаче някой приема това сравнение буквално. След като видите за какво става дума в този материал, може би ще промените нагласата си към тази колкото стандартна, толкова и нелогична фраза.

Гнездото, в случая, който ще ви представим, е всъщност едно удобно и огромно по размерите си легло. То заема голямо пространство от стаята и се чисти бавно и трудно, но комфортът, който осигурява, определено компенсира трудното му поддържане.

Това съкровище е дело на израелски екип от дизайнери и архитекти - част от OGE Creative Group. Разкошният креват е с размерите на едно "човешко гнездо”. В допълнение с цветните възглавници във формата на яйце, то се превръща в иновативна идея за удобство и уют у дома.

Уют от мечтите: Да си "свиеш гнездо" у дома

Самото "гнездо” е дървено и се предлага в четири размера, като най-малкото е предназначено за трима души, а най-голямото - за до 16 човека! Дървената част, също както възглавничките, може да бъде оцветена в най-различни цветове, така че да пасва идеално на интериора във вашия дом.

Дизайнерите Мерав Ейтан и Гастън Захр казват, че употребата на "човешкото гнездо” не е строго ограничена. Някои хора го ползват като спалня, а други - като диван и място за почивка. Трети се възползват от удобното пространство, за да работят.

Уют от мечтите: Да си "свиеш гнездо" у дома

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay