Как изневярата спаси брака ми

Има и такива случаи

Как изневярата спаси брака ми

Повярвайте ми, обичам съпруга си и ще го обичам винаги. Въпреки това, не съжалявам за извънбрачната афера, която имах, тъй като тя изигра главна роля в сближаването с мъжа ми и спасяването на брака ми.

Винаги съм била независима жена. По някаква странна причина се омъжиш доста внезапно. Наложи се да напусна работата си, която ме правеше щастлива. Бракът обърна живота ми с главата надолу. Имах много амбиции, но не се оплаквах. Съпругът ми, който е с 10 години по-голям от мен ме разбираше и се съобразяваше с мен. Въпреки това във връзката ни липсваше най-важното- искрата.

Бях едва на 25, а той отпразнува 36-тата си годишнина веднага след сватбата. Имаше прекалено много различия по между ни и се появи една празнота, която не можеше да се запълни.

Това продължи 2 години, след което срещнах един мъж. Той беше единственият мъж, с който съм имала нормални отношения.

Не бях нещастна съпруга. Просто не бях въодушевена и развълнувана от живота си. С въпросния мъж веднага си паснахме и прекарвахме страхотно време заедно. Филми, разходки, едното довежда до другото...

За всички, които ме обвиняват- не съжалявам за нищо.

Когато срещнах приятели си бях в депресия. Бях качила 10 кг и изглеждах ужасно. Той обаче ме третираше като нормално момиче и не ме караше да се чувствам безполезна.

Дори не ставаше въпрос за секса. А за доверието, което му имах.

6 месеца. Да, 6 месеца без секс. Съпругът ми не се интересуваше от мен и вината не е негова.

Бившият ми приятел или по-скоро нощта, прекарана с него, ме накара да преоткрия загубения си брак. Тогава си признах през себе си какво правя всъщност- акт на изневяра.

Изневерих на съпруга си- звучи толкова просто и лесно за разбиране.

Аз бях просто едно дебело момиче, което не правеше секс. Можех да се затворя в себе си и да бъда в депресия или да се социализирам с човек, който доведе до приятна случка.

Резултатът е налице. Днес съм здрава, щастлива и доволна. Възродих отношенията със съпруга ми и започнах да се влюбвам в него. Да, разликата във възрастта не се е променила, но любовта се е увеличила и то много. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay