Как алоето може да накара миглите ви да растат, да спре пигментацията и други

Цялостна грижа за красотата ви

Как алоето може да накара миглите ви да растат, да спре пигментацията и други

Вероятно обикаляте магазините, търсейки най-новите продукти, които могат да се справят с тези проблеми. А защо не ги направите вкъщи? Винаги натуралните продукти са много по-добри от тези, които са създадени в лаборатория, така че вижте нашите предложение за продукти, които можете да използвате за различни неща. Меда, кокосовото масло и алоето са основните съставки, а резултатите са очевидни.

1.Серум за растеж на миглите

Ако сте почитатели на дългите мигли, със сигурност ще искате да опитате този серум. Смесете една супена лъжица гел от алое вера с една чаена лъжица рициново масло. Нанасяйте сместа с чиста четка от спирала вечер, преди лягане.

2.Околоочен крем

Този растителен гел има успокояващо действие, нанасяйте го около очите си и ще забравите за торбичките и подпухналите очи.

3.Лосион за почистване на грим

Нанесете малко от гела на памучен тампон и почистете грима си. Почиства както фон дьо тен, така и грим за очи.

4.Продукт за коса и скалп

Алое верата съдържа пектин, който се бори с пърхота. Сложете малко алое вера в блендера и намажете скалпа си с нея. Оставете да подейства една нощ и отмийте.

5.Против акне

Вземете едно листо от алое, разрежете го и намажете лицето си с вътрешността. По този начин бактериите умират и акнето изчезва.

6.Решение за пигментацията на кожата

Алое верата съдържа витамин C, който премахва тъмните петна. Нанасяйте гела върху белези, тъмни петна и т.н. всяка вечер

7.Маска за лице

Алое верата съдържа витамин Е, който прави кожата по-мека и гладка. Смесете две лъжици гел от алое вера с две лъжици кисело мляко и две лъжици свежа краставица. Нанесете сместа на лицето си, изчакайте 20 минути и отмийте. Можете да си правите тази маска два пъти седмично.

8.Заздравител за нокти

Нанасяйте гел от алое вера върху ноктите си с памучен тампон и те ще станат по-здрави и лъскави.

9.Балсам за устни

Смесете една лъжица алое вера с една чаена лъжичка кокосово масло и една чаена лъжичка вазелин. Налейте сместа в малка тубичка, оставете да се втвърди и вашият балсам за устни е готов.

10.Обезболяващо

Ако краката ви болят от високи токове, например, напоете едно памуче с гел от алое вера, поставете го на проблемното място и сложете бинт отгоре, за да го държи.

11.Лосион за след слънце

За да усилите действието и да постигнете максимален ефект, можете да го замразите. Сложете гела от вътрешната част на листо от алое вера във форма за лед. Оставете го да замръзне и след това поставете ледените кубчета върху кожата си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay