Как да накарате един Водолей да се влюби във Вас

Няма да е лесно, но ще е запомнящо се и си струва

Как да накарате един Водолей да се влюби във Вас

Водолеите са едни от най-креативните зодии. С тях никога няма да ви е скучно и всеки ден ще е красив и различен. Ако се чудите как да достигнете до сърцето на един Водолей, ние ще ви подскажем.

Бъдете истински

Водолеите усещат фалша, защото имат много силно развита интуиция. А в същото време ненавиждат лъжата. Ето защо винаги бъдете искрени с тях. Не си пестете и комплиментите, защото Воделите обичат да чуват, че са красиви или много добри в нещо, ако това наистина е така.

Първо бъдете приятели с тях

Не бързайте в отношенията си с Водолеите. Първо ги опознайте. Отнема известно време един Водолей да се открие, затова бъдете търпеливи. Те първо ще поискат да ви имат доверие, да ви чувстват като приятели и чак тогава биха ви дали шанс за нещо друго.

Ако се занимавате с благотворителност, точките ви се вдигат

Водолеите обичат да помагат на напълно непознати хора, защото имат добро сърце. Ето защо, ако и вие сте такива, те ще оценят това високо.

Бъдете подготвени да спорите

Ако един Водолей вярва, че е прав в нещо, той е готов да спори. В същото време обича и да изслушва другите гледни точки. 

Не се опитвайте да ги заблудите

Водолеите вечно търсят истината, затова не се опитвайте да ги подхлъзнете по някакъв начин, защото няма да ви се получи.

Покажете ум и интелигентност 

Водолеите са много начетени и остроумни и затова си търсят достоен партньор. Ако другите зодии се впечатляват от тялото, един Водолей може да бъде съблазнен чрез ума.

Научете се да обичате идеалистичните възгледи на Водолея

Водолеите са родени философи. Те не само, че искат мир и хармония в света, но и вярват, че това е възможно.

И ако успеете да стигнете до сърцето на Водолея и го завоювате, бъдете готови за едни от най-дългите и хипнотично красиви отношения, които сте имали.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay