Как да разберем, че той не ни е толкова верен

Как да разберем, че той не ни е толкова верен

Пеперудите още ли пърхат в корема ви? Това е едно от най-вълнуващите чувства, което едно момиче може да изпитва. И все пак, тези пеперуди не могат да траят вечно. За жалост, чувството изчезва по различно време за двамата в една връзка.

Когато човек усети, че химията във връзката не е същата като преди, това е сигурен знак, че предстои някаква промяна. Разбира се, не означава непременно раздяла.

Въпреки всичко, нерядко отношенията просто приключват или се появява изневярата. Ако и преди сте били в такова неловко положение, знаете какво е чувството. Ако не сте, то определено сте истинска късметлийка.

Все пак, ако имате някакви подозрения, прочетете какви са знаците, че той ви изневерява.

Ако се съмнявате, че гаджето ви би могло да ви изневери, социалните медии лесно могат да ви помогнат да откриете истината. Момчетата обикновено не прикриват следите си.

Не му хаквайте акаунта. Това е грешен ход. Достатъчно е просто да го сложите в списъка си на близки приятели и ежедневно ще получавате информация за харесванията и коментарите му.

Ако видите неподходящи коментари под снимката на сексапилната ви приятелка или че той харесва всяка една снимка и публикация на сестрата на приятеля си, вероятно бихте станали доста подозрителна.

Не бързайте да правите никакви заключения, освен ако не е очевидно, че той ви изневерява.

Вие сте двойка, която обича да прекарва времето си по отделно или пък сте двойка, която обича да прекарва времето си с компании.

Ако сте от последните, ето какво можете да направите, за да хванете измамника, ако той наистина е измамник. Обърнете внимание на поведението му, когато сте в компания и в стаята има и други момичета. Нормално е, когато сте в компания, основният му фокус да е върху вас. Никой не харесва онези двойки, които постоянно се натискат, когато има хората около тях, но ако фокусът му е върху друго момиче или момичета, това може да бъде един от знаците, че ви мами. Но не бързайте да го вините.

Обърнете внимание как се държи, флиртува ли или не. Припомнете си как се държи, когато флиртува с вас и има ли някаква прилика.

Отново, все още не е категорично, че той ви изневерява, но може да ви покаже дали това е неговото намерение или не.

Знаете ли какво прави той във времето, когато не е с вас? Прекарва ли прекалено много време "с приятелите си"? Много ли е уморен, за да излиза с вас? Или изведнъж изниква някаква мистериозна леля, която се нуждае от помощ за къщата поне веднъж седмично?

Ако имате подозрение за това извинение, говорете с него и се опитайте да разберете дали той лъже или не. Внимавайте да не го атакувате веднага, започнете небрежен разговор и вижте дали казва нещо различно от официалната версия.

Ако сте 99% сигурни, че нещо се случва, но не знаете какво, има един гаден трик, който можете да използвате, за да хванете измамника.

Достатъчно е да застанете пред него и да направите всичко възможно да го убедите, че добре знаете какво прави. Дори и да нямате представа с кого ви изневерява, ако въобще го прави, кажете му, че знаете всичко и че сте дълбоко разочарована.

Ако изиграете правилно ролята си, той със сигурност ще се хване и ще разкрие всичко, дори и това, което не искате да знаете.

Да научите, че някой ви изневерява, изобщо не е приятно. Това, обаче, не е края на света. Със сигурност трябва да спрете да се виждате с този човек.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay