Как да разберете дали си пада по вас, чрез езика на тялото му

Как да разберете дали си пада по вас, чрез езика на тялото му

Както всичко друго в този свят, ерата на съвременните технологии има както своите предимства, така и недостатъци. Премествайки по-голямата част от комуникацията си онлайн, започва да ни липсва способността да разпознаваме истинските чувства на хората, както и да изразяваме тези чувства, особено що се отнася до любовта. Добрата новина е, че нашите жестове могат да кажат много за чувствата ни, а способността да разбираме езика на тялото може да ни помогне да разбираме много неща.

1. Повдигане на веждите

Повдига ли си веждите, когато ви види? Ако ви харесва, харесва всичко, което вижда и чува от вас и подсъзнателно иска още. Това е причината той да отваря по-широко очите си и в резултат на това веждите му също се повдигат.

2. Влажни ръце

Влажните длани на ръцете може да са знак, че той е нервен. Тъй като ви харесва, вероятно се притеснява, че може да направи грешен ход или да направи нещо, което да ви разочарова. Това го кара да се изнервя.

3. Навежда се към вас

Въпреки че това може да е очевиден знак, той казва много. Ситуацията е различна, когато прекарвате време в шумен или претъпкан бар, но ако той ви чува перфектно, но все пак навежда тялото си към вас, това означава, че иска да чуе всичко, което казвате, и да не пропусне нито дума.

4. Притискане на дланта ви

Ако забележите как притиска дланта ви към неговата, това показва вътрешното му желание да се свърже с вас още повече. Заключените пръсти имат същото значение.

5. Разтваряне на краката

Ако мъжът седи с разтворени крака това може да бъде знак за доверие. Тази позиция е уязвима за мъжете и като седи по този начин, той показва доверието си към вас при условие, че не ви кара да се чувствате некомфортно. Защо би го направил, ако не се интересуваше от вас?

6. Дълбоки вдишвания

Поема ли дълбоко дъх всеки път, когато ви види? Причината се крие не само в нуждата му да получава повече кислород, но и в желанието му гърдите да изглеждат по-големи, а талията - по-малка. Той се опитва подсъзнателно да изглежда привлекателен.

7. Контакт с очите

Ако прекарвате време с други хора и го хващате, че ви гледа, когато го погледнете, това е истински знак, че се интересува от вас. По-смелите момчета не се срамуват от поддържането на дълъг контакт с очите- по-скромните може да ви наблюдават всеки път, когато минавате покрай тях или да ви гледат тайно. Освен това хората са склонни да гледат човека, когото харесват, когато се смеят; така че проверете кого гледа следващия път, когато чуете шега заедно и ако това сте вие, радвайте се!

8. Докосва вратовръзката си

Това е още един знак, че е нервен, когато сте наоколо. Много хора премятат нещо в ръцете си винаги, когато изпитват нервност. Но тъй като не иска да го забележите, той се опитва да го прави по-малко очевидно.

9. Истински усмивки

Мъжете са склонни да имат по-сдържани усмивки, когато станат възрастни, но прекарването на време с човек, когото харесват, прави усмивките им по-истински. Освен че показват предните си зъби, знаци като присвити очи и бръчки по челото могат да означават, че усмивката е истинска.

10. Гласът му се променя

Ако тонът на гласа му се промени към по-сладък, по-мек, когато се обърне към вас, можете да сте сигурни, че ви харесва и то много. Той може също така да започне да говори по-бавно, когато общува с вас, защото това се чувства удобно и спокойно.

11. Върви до вас

Ако върви 2 стъпки пред вас ясно показва, че той е по-заинтересован от собствената си личност, а не от вашата. И обратно, ходенето до вас показва интереса му към вашата личност, както интересът към взаимна комуникация. 

12. Отнася се с вашите вещи с уважение

Обърнете внимание на начина, по който се отнася с вашите вещи - хвърля ли палтото ви или го задържа, за да се облечете? Размерът на уважението, което той отдава на вашите вещи, показва размера на уважението, което има към вас. 

13. Случайни докосвания

Ако той не може да спре да ви докосва случайно и по невнимание или ако от време на време докосва краката ви под масата, това показва вътрешното му желание да бъде по-близо до вас. По принцип се опитваме да стоим далеч от хората, когато не ги харесваме, нали? Същият принцип, но обратното работи, когато имаме топли чувства към някого.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay