Как да ухаем съблазнително?

Как да ухаем съблазнително?

Вероятно всяка от вас си има любим парфюм, но колекцията от аромати не се свежда само до едно шишенце на тоалетката. Често се случва да стоим пред рафта с парфюми и да се чудим с часове на кой аромат да заложим. Някои са по-сладникави, а други - по нежни и женствени. И в зависимост от комбинацията от аромати, някои парфюми ни миришат посредствено за разлика от други.

Като представители на нежния пол за нас винаги е важен начинът, по който ухаем. Често ни се иска аромаът, който сме избрали да сложим върху себе си да бъде предизвикателен, чувствен и съблазнителен - особено, когато излизаме на среща с обекта на желанията ни.

Съществуват определени аромати, широко използвани в парфюмната индустрия, които помагат на всяка от нас да ухае неустоимо. Сами по себе си или в комбинация, тези миризми са приятел номер 1 на жената в тяхната игра на съблазняване.

Роза и малина

Как да ухаем съблазнително?

Ароматът на роза е класически и женствен, който някога е смятан за старомоден, но сега следва младата и модерна жена по пътя към нейните завоевания. Малината от своя страна е сладникава и игрива. Ароматът ѝ е по-комплексен от този на розата и в комбинация с розата се превръща в една неустоима феерия.

Ванилия и сиропирана праскова

Ванилията е известен афродизиак, който се способен да съблазнява и да засилва сексуалното желание. За прасковата казват, че придава кадифено усещане на всеки парфюм, а нейната сладост е способна да побърка всеки, усетил аромата ѝ. 

Как да ухаем съблазнително?

Кокос с пикантни нотки

Кокосът ни е любим, няма да го крием. Само този аромат е способен да ни отнесе на всеки тропически плаж, който си представим. Сладкият кокос, комбиниран с пикантни нотки обаче е съвсем друго ниво. С него не просто ще съблазните, а ще накарате обекта на желанията ви да се влюби във вас.

Как да ухаем съблазнително?

Сандалово дърво

Считан за мъжки аромат, но широко използван в дамската парфюмерия, сандаловото дърво е мощен афродизиак. Доказано е, че миризмата на сандалово дърво успокоява и подобрява настроението. Ето защо е и една от най-съблазнителните съставки в дамските парфюми.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay