Какво да правите извън спалнята, за да имате по-добър сексуален живот

Какво да правите извън спалнята, за да имате по-добър сексуален живот

Добрият сексуален живот не е само секс. Това е много повече. Начинът, по който вие и вашият партньор действате един около друг, атмосферата и страстта са причина за чувствена сексуална среща. Спалнята не е единственото място, където можете да запалите огъня на страстта, напротив може да разгорещите ситуацията много преди да ленете под чаршафите, само трябва да прочетете долните редове, където ви даваме някои прости съвети. 

Ето някои неща, които можете да правите извън спалнята, за да имате добър сексуален живот:

Пазарувайте заедно

Пазаруването на дрехи заедно може да увеличи сексуалното напрежение между вас и партньора ви. Виждайки, че партньорът ви пробва нещо привлекателно, лесно може да ви възбуди и да ви отведе до спалнята за гореща сесия.

Гответе заедно

И двамата можете да направите готвенето секси, като дори можете да включите в менюто си сметана, за да стане още по-горещо. Това определено ще породи чувство на страст и може да ви помогне да се свържете още повече.

Тренирайте заедно

Тренирайки заедно, вие двамата определено ще запазите страстта във връзката си. Виждайки цялата тази пот и предизвикателни пози от страна на партньора ви, със сигурност интимните ви преживявания ще са още по-горещи.

Планирайте съвместно пътуване

Планирането на почивка или кратко пътуване ще предизвика вълнение у вас двамата. Планирането на романтично бягство включва търсене на уютни хотелски стаи, маршрут и дори дрехи за пътуването. Вълнението от прекарването на време заедно ще подчертае силните емоции между вас.

Танцувайте заедно

Танцът в скута, бачата или танго са много чувствени и игриви, ако и двамата сте в настроение за секс. Да бъдеш близък с партньора си и да правиш онези секси движения ще възбуди и двамата, което ще доведе до гореща нощ в спалнята малко по-късно. Целувките, докосванията, прегръдките между танцовите движения могат да бъдат също толкова прекрасни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay