Какво не знаем за женския оргазъм?

Най-върховното удоволствие

Какво не знаем за женския оргазъм?

Всички ние, дами, сме имали щастието да го изпитаме. Онова блажено чувство, което ни кара да се извисим някъде много на високо. Има неща, обаче, които може би самите ние не знаем за оргазма. Ето и кои са те.

1. Оргазмите се увеличават с възрастта - Учудва ли Ви това? Е, истина е. Колкото повече узрява една жена, толкова повече нейият сексуален глад нараства и удоволствието, което изпитва по време на секс, е по-голямо и по-често, отколкото , когато е била на младини.

2. Вагиналният оргазъм малко или много е мит! - За жалост учените са установили, че една на всяка три жени не познава сексуалната наслада в истинския смисъл на думата

3. Спортуването може да предизвика повече оргазми - Физическата активност, спорта ни помагат да сттигнем по-бързо до това върховно удоволствие. Подходящо е карането на колело, практикуването на йога, вдигане на тежести и други.

4. Някои жени получават оргазъм, когато раждат -  Според проучване 0,3% от жените стигат до това състояние, докато раждат. То може да се обясни с това, че се стимулира вагиналния канал, за да се намали болката при раждане, но някои жени го чувстват като сексуално удоволствие.

5. На някои жени им е достатъчна само целувка, за да стигнат до оргазъм - Тя може да предизвика толкова неща - спомени, мечти, вълнения.. и в един момет жената да свърши.. без дори да е правила секс.

Станете част от Jenite.bg  във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay