Букви вместо камъчета

Оригинална декорация с минимални усилия

Обичате ли сутрин да преглеждате пресата, докато пиете кафе? Може би днес не сте имали време да си купите вестник. Или пък сте с Малката чанта и нямате място за такива глезотии. Тогава може да почетете поне малко, ако ви е толкова скучно в задръстването. Само погледнете ноктите си.

 

Това е лесен и впечатляващ принт за вашия маникюр. Особено, ако вече ви е омръзнало да си лепите шарени камъчета или с часове да рисувате цветя с тънката четла. Само в три лесни стъпки може да копирате съдържанието на вестника върху своята нокътна плочка и да се сдобиете с уникална украса. Необходими са ви:

 

светъл лак

спиртна напитка

вестник

 

Нанесете един или два слоя лак. После потопете пръста си в малко количество от алкохола. Откъснете парченце от вестника и го притиснете към нокътя си. Използвайте памук, за да го натискате. В противен случай ще имате вестникарски букви и върху кожата си.

 

Сега вече имате страхотен маникюр, който е оригинален, но не изисква много време!

17 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.07.2011|15:44
Много интересна и оригинална идея. Още днес ще отбележа буквите от вестника на ноктите си, за да бъда различна и аз. Само не разбрах спиртната напитка има ли значение каква ще бъде?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay