Матирани устни и прибрана коса за пролетна визия

Пролетно красиви

Матирани устни и прибрана коса за пролетна визия

Живакът в термометрите се покачи точно както настроението на всички под Слънцето. И в този топъл, така наречен женски месец, ви представяме основните елементи на добрият външен вид през пролетта. Освен чаровната ви усмивка, разбира се.

 

Осемдесетарска прическа

Стилизиращите продукти ни помагат да вършим чудеса с косата си. Защо обаче не пробвате да замените пяната или лака с гел? Не си мислете, че гелът е подходящ само за къса и небрежно разрошена коса – той може да придаде женственост на вашата прическа, независимо от дължината на косата ви – доказателство за това са моделите на Lanvin от ревюто с пролетната колекция. Сложете малко количество от продукта в корените и срешете назад, но оставете половината си коса суха, за да я вържете на висока опашка. Така ще имате прическа, която ще издържи на всякакви метеорологични условия. Може да я комбинирате с огромни обици и по този начин със сигурност ще привлечете вниманието на околните.

 

Матирани устни

Най-сетне ще се отървете от досадното залепване на косата за устните ви. Просто нанесете любимото си розово червило и го покрийте с тънък пласт пудра, като използвате пухкава четка за грим. Може да подсилите ефекта от матирането, ако очертаете устните си с молив, преди да сложите останалата козметика. Това е съветът на Джеймс Калиардос – гримьор, който многократно се е грижил за моделите на Chanel Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, а по настоящем е криейтив мениджър в L'Oréal Paris.

 

Блясък в очите

Слънчевите лъчи се показват за пръв път през пролетните месеци, затова може смело да добавите и блясък в грима си. Не е важно количеството, а поставянето на точното място – така например гримьорът Шарлот Уилър, по време на пролетното шоу на DKNY, залага на брокат, поставен по средата на клепача. Така уморените очи се озаряват, без гримът ви да изглежда кичозно.

 

Природна красота

Естествените нокти са новият ултра модерен маникюр. Използвайте заздравител, за да имате твърди и бляскави нокти, но забравете за ярките цветове от зимните тенденции. Неутралният маникюр ще събуди вашата вродена женственост, а ръцете ви ще изглеждат по-нежни без искряща ноктопластика с огромни декорации.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay