Кухненски глезотийки

Магията се крие в детайла

Кухненски глезотийки

Обожаваме вèчерите с приятели, когато из стаята се носи приятната глъчка от смях и приглушена музика. Историите се надпреварват една след друга и на масата срамежливо проблясват малки свещички. Бутилките с розе малко по малко олекват, а платото отбрани сирена винаги се оказва приятна компания за небцето. Малките детайли на трапезата като фина покривка, текстилни салфетки, гарафа за вино и ваза с уханни цветя, издават добрата домакиня и създават атмосфера на малък празник. Ценим удобството и обичаме винаги под ръка да имаме подходящ прибор за сервиране, от по-нетрадиционните, които присъстват не във всеки дом.

Ножове за сирена
Комплектът от ножове за сирена е приятня кухненска глезотия и спестява доста усилия при рязането и оформянето на едно красиво плато. Ножът за меки сирена е с двоен заострен връх, който улеснява сервирането на отделните парченца в отделни чинии. Сортовете синьо сирене се режат с помощта на специален прибор с корда, който щади плесента му. Независимо какви сирена сте подбрали да сервирате, извадете ги от хладилника и ги разопаковайте поне час преди поднасянето им. Само при стайна температура те ще разкрият вкусовете си превъзходства.

Кухненски глезотийкиУниверсално ренде за...спагети
Почитателите на италианската кухня ще се зарадват на този симпатичен и многофункционален уред. С това специално ренде може да отмерите от пакета и да поставите избраното количество спагети за варене. Едновременно с това, сервирате вече приготвените спагети и настъргвате на ситно любимия си пармезан. Другото, с което универсалното ренде ни се хареса, е примамливата му цена, на която се предлага по сайтовете за кухненски аксесоари.

Термометър за бутилка вино
Не е задължително да сте изкарали курс за сомелиери, за да принадлежите към клуба на заклетите почитатели на доброто вино. Че и да поназнайвате това-онова за напитката на боговете. Отлежала реколта или младо Божоле, изборът е ваш, но не подценявайте температурата на сервиране и консумация. Термометърът е предназначен за бутилки със стандартна форма и е изключително лесен за употреба. Уредът позволява да следите промените в температурата на виното и има означения с препоръчителните такива според вида и сорта му.

Кухненски глезотийки
Кухненски глезотийки
Регулиращ се охладител за бутилка
С риск да ви оставим с погрешното впечатление, че екипът ни е пристрàстен към алкохолните напитки, посвещаваме последното си предложение за нестандартни кухненски аксесоари на джаджа за охлаждане на всякакви бутилки. Охладителят се закрепва чрез залепваща се закопчалка. Преди да го поставите върху топлата бутилка, го оставяте за броени минути да замръзне във фризера или камерата на хладилника ви.

Малко глезене никому не вреди, подарете си допълнителна доза уют за дома.

30 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay