Модни, но здравословни приумици

Имате проблем с плодовете? От Hermes ги решават

Модни, но здравословни приумици

Ровейки се из нета за някое интересно модно решение, или както обичам да го наричам window-shopping, попаднах на едно доста ексцентрично предложение от френската марка за аксесоари Hermes – чанта за ябълка.

 

Освен с качествените си и доста луксозни стоки от Hermes са известни и с чувството си за хумор. С тази чанта за здравословния плод те се грижат докторът да стои далеч от нас, както гласи известната американска поговорка: "An apple a day keeps the doctor away."

 

Всъщност дамските чанти започват историята си като средство за пренасяне на храна. Така че има доста логика в идеята на Hermes, но и премерен хумор. Tъй като, поне аз така виждам нещата - на съвременната жена по-скоро й е нужна чанта с размерите на малко сакче!

 

Френската модна къща е помислила и за детайлите – аксесоарът за следобедната ни закуска се предлага с дълга дръжка и с джобно ножче, за да я споделим с колегите. Отвън зелена, а от вътре с метално покритие и на "скромната" сума за една ябълка от 365 долара.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.06.2011|12:41
Много скъпа! Очаквах да е по-евтина. Като цяло обаче е и много полезна, защото така тя ще се запази чиста и лесно ще можем да я занесем до работното си място. Приумица, но интересна :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay