Опашка на звезда

Известни дами използват опашката като официална прическа

Обикновено жените разчитат на специални прически за всеки повод. Косата, вързана на опашка, се използва само в краен случай. Това е решението на дамите, които са изпаднали в неприятната ситуация "липса на време". Но не бива да използвате ластика, само когато сте притиснати от обстоятелствата. Много звезди разчитат на тази прическа и при официални събития на червения килим.

Косата на Жизел Бюндхен често е вързана високо на конска опашка. Тази прическа обаче е подходяща и за "ежедневна употреба". Само съберете цялата си грива и я пристегнете с ластик. Преди това може да си помогнете с гребен и лак за по-добра фиксация.

Джесика Шор пък разчита на обема, за да заприлича нейната опашка на изискана и стилна прическа. Може да тупирате косата си в корените, преди да я вържете. Или пък намачкайте самата опашка с пяна, за да се получи такъв обемен ефект. Ако косата ви е права, използвайте маша, с която ще я навиете в една посока. Винаги къдриците на опашка са особено сексапилни!

Подходът на Аманда Сейфрид позволява да не прибирате цялата коса. Оставете два кичура, които ограждат лицето ви. Останалата коса съберете в интересна форма с помощта на фиби. Употребата на аксесоари за коса е гаранция, че прическата ви ще бъде чаровна и стилна.

Дукесата на Кеймбридж, освен с усет към облеклото, се отличава и с винаги подредена и семпла прическа. Това всъщност само може да ви вдъхнови – приберете предните кичури отново с помощта на аксесоари. А останалата част от косата оставете да падне върху раменете ви с естествените си вълни.

 

 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay