Панталонки за всеки случай

Къси панталонки по всяко време на денонощието

Лятото горещо, много е добре... Дрехите са оскъдни, но понякога е трудно да ги съчетаете, така че комбинацията да е уместна. Скоро сте скрили клиновете от рафтовете в гардероба си, ала може би все още не ви достига кураж да извадите на показ малко плът. Естествено, че има граници, но лятото е сезонът на голите крака. Обърнахме внимание на тенденциите при късите панталонки и ето при какви ситуации можете спокойно да облечете някое от тези предложения.

Свободно време

Това е най-удобната част от деня ви, в която може да носите къси панталонки. Дънкови, отрязани, дори без подгъв... опциите са безброй, стига да се чувствате добре в аутфита си. А може да трансформирате някой стар чифт и така ще притежавате уникален по рода си модел. Само след две движения на ножицата. "Кръц, кръц!" за всеки един крачол.

 

 

Работна среда

Трудно е да носите къси панталонки в офиса, без това да изглежда не на място. Ако работата ви все пак позволява волности, носете такива от плат. Цветовете са сиво, черно и бяло – така че шортите да пасват с останалата част от бизнес гардероба ви. Единственото, което може да ви изиграе лоша шега при подбора им, е дължината. По-добре да са малко по-дълги, за да се чувствате комфортно, дори в най-динамичните часове на своя ден.

 

 

На тъмно

Вечерните къси панталонки определено не трябва да изглеждат като вашето ежедневно облекло. Използвайте заигравка с материите, за да постигнете забележителен ефект. Кожените панталонки може да се съчетаят с копринена блуза и платформи. Всъщност комбинациите се ограничават единствено от вашите смелост и въображение. Аксесоарите пък са "черешката на тортата". Бъдете креативни и експериментирайте именно с нощните си одежди...

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.06.2011|18:00
Едно от най-актуалните неща в гардероба за предстоящото лято ще са късите панталонки. Те са най-удобната и лека дреха за горещите летни дни. Мъжете се побъркват, когато видят една добре изглеждаща една жена с красиви и дълги крака, облечена с тях. Предложенията на дизайнерите този сезон са многобройни и разнообразни, което ще ни даде възможност да развихрим въображението си, при съчетанието им с красиви аксесоари, сандалки и блузки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay