Последен сезон за "Отчаяни съпруги"

Един от най-женските сериали остава в историята

Последен сезон за "Отчаяни съпруги"

През септември започва осмия сезон на култовия сериал "Отчаяни съпруги", който ще бъде и последният, който ще видим. Телевизия ABC обяви, че повече няма да снима станалите пословични домакини от Уистерия лейн.

Със завладяващата история четирите съпруги спечелиха популярност и милиони - една от тях, Тери Хътчър залужи и наградата "Златен глобус". Партнираха и Фелисити Хофман, Марша Крос, Николет Шеридан и изгряващата в началото на сериала през 2004 - Ева Лонгория.

Причината да се спре сериала е, че той вече е взел всичко от публиката, станал е суперпопулярен по цял свят и, нормално, с времето интересът към него е намалял, посочват световните медии и допълват, че тепърва, обаче, ни чака най-интересният сезон.

Последният, осми, ще приключи през май следващата година, но тогава ни чакат неочаквани обрати и изненадващ развой на заплелите се в предишните части на сериала интриги. Доколкото познаваме духа на "Отчаяни съпруги", вероятно ще станем свидетели на нови любовни истории, бракове и раздели.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay