Време ли е за нови Кари, Саманта, Миранда и Шарлът?

В очакване на третия филм

Откровени сексуални разговори, обилно поляти със скъпи коктейли. Четири жени, покоряващи Ню Йорк, качени върху най-високите обувки. Стилни, интелигентни и забавни до безумие. Това са героините на Кандис Бушнел.

"Сексът и градът" се ражда от вестникарската колонка на провокативната американска журналистка. Удивена от неимоверния читателски интерес, авторката събира най-добрите си светски истории и създава изключително популярният съвременен бестселър.

По-късно идва ред и на сериала. Шест сезона, 94 епизода, 9 награди "ЕМИ" и вдъхновение за милиони жени по света. Хитовата продукция проследява животите на четири приятелки - техните възходи и падения, любовни трепети и разочарования. Четири приятелки, едновременно близки и различни.

Интересът към "Сексът и градът" е огромен. След края на сериала развръзка няма и фенките искат продължение. Щастливият край е липсващото звено. Тогава идва ред и на пълнометражните филми. Дали Кари ще се събере с Тузара? Саманта ще намери ли мъжа на живота си? Все въпроси, на които най-запалените зрителки търсят отговор. А те всички са такива - запалени.

Двете продукции, въпреки че не бяха приети особено ласкаво от критиката, поне донякъде задоволиха жаждата на почитателките. Но нямаше как да сме такива оптимисти и да поискаме успеха на култа към сериала да се повтори.

Но тъй като желанието на всички е нещо толкова супер успешно като "Сексът и градът" да продължи развитието си възможно най-дълго във времето, се задава и трета част на филма. Той ще бъде базиран на последните два романа на Кандис Бушнел: "Дневниците на Кари" и "Лятото и градът" (публикуван тази година). Историята ще върне четирите героини години назад, и по-конкретно: точно тогава, когато младите, около 20-годишни момичета, за пръв път се сблъскват с прелестите и противоречията на Ню Йорк.

А кои актриси ще се превъплътят в ролите на четирите фурии? Спрягат се много имена, но финалната селекция все още не е напълно ясна. Най-вероятно обаче, в ролята на младата Кари ще влезе малката сестра на популярните близначки Мери-Кейт и Ашли Олсън, а именно - 22-годишната Елизабет Олсън. Тя сякаш и визуално напомня на Кари преди 20-ина години.

Саманта ще бъде изиграна не от кого да е, а от най-желаната жена за 2011 г., според AskMen - Блейк Лайвли. Звездният състав се допълва от 19-годишната Селена Гомес, която, най-вероятно, ще влезе в ролята на срамежливата Шарлът. А циничната адвокатка Миранда, по всяка вероятност ще бъде изиграна от племенницата на Джулия Робъртс - Ема Робъртс.

Нямаме търпение работата по филма най-сетне да започне. Защото всички искаме да разберем каква беше Кари преди и какво я накара да се превърне в жената, която всички познаваме.

12 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 01.08.2011|11:59
Сериалът е създаден, за да увеличи импулса на едно консуматорско общество, след световната дългова криза, далеч не е момент за такива сериали, в който палавите по престарели моми сменят по 5-6 тоалета на ден и КПД им на работното място клони към 10%. Не биха били добър пример за новите тенденции в модерното общество ;-)
1
Не е посочен 28.07.2011|16:10
"Сексът и градът" без истинските Кари, Саманта, Миранда и Шарлът, няма да е това, което е! Не мога да приема тези млади актриси, за заместнички на нашите любими героини. Радвам се че ще има нов филм, но си искам Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay