Стела Маккартни с онлайн бутик и в България

И българките вече ще имат лесен достъп до световната модна марка

Стела Маккартни с онлайн бутик и в България

Стела Маккартни обяви, че разширява бизнеса си в интернет в 28 европейски страни, сред които и България, научаваме от PRNewswire.

Освен на своите онлайн бутици в САЩ и Великобритания, дъщерята на Пол Маккартни вече ще разчита и на представителство в България.

Новите онлайн бутици ще могат да подобрят работа с клиентите, като те ще могат да си запазят онлайн желаните модели и да ги получат в магазин по техен избор.

Стела Маккартни лансира и второ издание на своите iPad апликации, чрез които ще можем да сърфирараме сред детайлни снимки на предлаганите модели, както и да имаме бърз и лесен достъп до последните новости.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.07.2011|11:42
Освен на своите онлайн бутици в САЩ и Великобритания, дъщерята на Пол Маккартни ще разчита и на представителства в България, Франция, Германия, Италия, Испания, Австрия, Белгия, Португалия, Холандия, Швейцария, Дания, Ирландия, Финландия, Норвегия, Швеция, Кипър, Естония, Гърция, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Полша, Чешката република, Румъния, Словакия, Словения и Унгария. Колекциите ѝ са много различни и се харесват от хора на различни възрасти. На тази страница, можете да си харесате нещо. :) http://www.stellamccartney.eu/en/shop-products/shop-online
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay