Съвети за красота от най-добрите в бранша

Универсални тайни за блестящ външен вид, споделени от най-изпитаните специалисти в козметичната индустрия

Всяка перфектна визия има своята малка тайна. А ние ви предлагаме цели 7 – прецизно избрани от най-известните специалисти по красота от цял свят. За пореден път те доказват, че добрият външен вид се постига с акцент върху детайлите, помощ от природата и най-вече – желание за положителна промяна.

 

Как да изглеждате по-млади



"Винаги, винаги слагайте слънцезащитен крем на ръцете и шията си", казва австралийската гримьорка Сю Девит. е са също толкова важни, колкото и лицето ви, а освен всичко друго, възрастта оставя първите си следи именно по тях."

 

Как да имате здрави коса и нокти



"Всички фр
анцузойки ядат сирене, ядки, чесън и лук. Витамините, които тези продукти съдържат, са полезни за косата и ноктите", споделя Силви Белянски, главен изпълнителен директор на Natural Source International, Ltd.

 

Искате френски шик?


 
"Вин
аги носете червило", призовава ни Тери де Гунцбург, френска гримьорка и създател на марката "By Terry”. "Французойките не са почитателки на гланца за устни. Те предпочитат червило, най-често червено, и никога не напускат дома си без него."

 

Секси поглед? Имате го!



"Жените в Афганистан имат красиви очи. Традиционно ги гримират единствено с молив за очи и спирала. Изглежда малко, но е напълно достатъчно за да постигнете загадъчен и секси поглед", твърди родената в Афганистан Мартин Маулауизада, глобален креативен директор на "
Laura Mercier”.

 

Съвети за красива коса



"Индийките са известни с красивата си коса", казва Пурохит. "Веднъж в седмицата масажираме косата си с кокосово масло, зехтин или бадемово масло. Това трае около 5 минути, оставяме да престои още 10 и след това измиваме с шампоан." Пробвайте, резултатът е удивителен.

 

Искате кожата ви да блести?



"Чаша вино отвреме-навреме е страхотен начин да се почувствате добре" - споделя Силви Белянски. "То съдържа антиоксиданти и полифеноли, благодарение на които сме здрави отвътре и красиви отвън."

 

Как да накарате косата ви да расте по-бързо

"Кокосовото масло помага на косата да расте дълга и здрава", твърди индийската експертка по традиционна медицина Пратима Раихур. "Нанесете в корените, оставете са около час и след това измийте."

21 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay