Холистични бижута

Енергия, предавана чрез кристали

Холистични бижута

Модата е онова изкуство, което постоянно се променя, но резултатът винаги е впечатляващ. Или поне в повечето случаи. Ако някога аксесоарите са били просто красиво допълнение към цялостната визия, днес те имат ново, далеч по-различно приложение.

Бижутата лекуват. Или поне тези, които са направени от кристали и камъни по правилата на холистичната медицина. Нейна цел е да балансира трите най-важни аспекта на личността, а именно ум, душа и тяло.

Смята се, че кристалите лекуват болката, като вибрационно сменят честотите на съответния орган и го балансират. Всеки човек си има свой минерал, който сам намира притежателя си. Хората имат различни етапи в живота си, които изискват и различен камък. Този, който помага на едни, няма как да помогне на други, ако не се намират на едно и също място от съществуванието си.

Единствено в Малайзия съществува университет, в който се изучава енергийна медицина и кристалотерапия. Неговите възпитаници умеят да постигат хармония във вътрешния свят на хората и да премахват негативните мисли от съзнанието.

Розалия Тинкова е българката, която е получила там своето образование. Тя изработва холистични бижута, които помагат на притежателите им да открият нужния път към собствената си трансформация. Решила е да напусне родния Пловдив и да го замени с остров Бали - един своеобразен земен рай. Там тя приема ново име, Према Сагар, което означава Океан от любов.

Холистичните аксесоари отдавна са познати в Щатите. Там бижутата, способни да премахват негативната енергия, са абсолютен хит както сред звездите, така и сред обикновените хора. В България също могат да бъдат закупени лечебни кристали и камъни, идващи от Бали, Индия, остров Ява, Китай, Бразилия, Тибет и Тайланд.

15 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay