Актьорска кариера или образование? На Ема Уотсън й се наложи да реши...

Кариерата преди учението за Ема

Актьорска кариера или образование? На Ема Уотсън й се наложи да реши...

Британската актриса Ема Уотсън отлага учението си в университета "Браун" в САЩ, за да се концентрира върху актьорската си кариера.

 

Актрисата от филмите за момчето-магьосник Хари Потър и модел спира временно образованието си в престижния университет в САЩ, за да може да се концентрира върху ролите си в киното.

 

"Както знаете, обичам "Браун", и обичам да уча повече от всичко на света, но наскоро ми се наложи толкова често да жонглирам между това да съм студентка и останалите ми ангажименти, че изпълнението на всички тези неща се оказа невъзможно за мен", сподели студентката по литература в послание до феновете на личния си уебсайт.

 

"Реших да отделя малко време, за да приключа работата си по Хари Потър, последната част на който излиза това лято и да се съсредоточа върху останалите ми професионални и актьорски проекти", допълва Ема.

 

Актрисата играе един от централните образи във филмите от поредицата за Хари Потър - този на Хърмаяни Грейджър. Въпреки че снимките за последната част "Хари Потър и Даровете на Смъртта" вече приключиха, Ема ще очаква да работи за промотирането на филма през лятото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay