Най-богатите звездни двойки в света

При тях любовта и финансите вървят ръка за ръка

<p>Жизел Бюндхен и Том Брейди</p>

Жизел Бюндхен и Том Брейди

Според световноизвестния клиничен психолог Джим Хърън "хората с власт привличат хора с власт", а както гласи една българска поговорка: "Пари при пари отиват".

Когато става дума за холивудски двойки обаче едно плюс едно е равно на милиони– 283 милиона, за да бъдем точни. Това е общата сума, на която възлизат припечелените пари на звездните семейства, според данни на
Forbes и последната им класация.

Начело на класацията са дуото Жизел Бюндхен и Том Брейди. Бразилската красавица и съпругът й са добавили в семейния бюджет за 12 месеца сумата от 76 милиона долара. Приносът на Жизел, която е и най-богатият супермодел в света, е 45 милиона, а звездата на американския футбол е спечелил "скромните" в сравнение с половинката си 31 милиона.

На второ място се нарежда най-влиятелната двойка в музикалните среди - Бионсе и съпругът й, рапърът и продуцент, Джей Зи. Приходите им възлизат на общо 72 милиона долара.

Анджелина Джоли и Брад Пит са третото най-богато семейство. Най-високоплатената актриса и съпругът ѝ са попълнили банковите си сметки, считано от миналия май месец, с 50 милиона долара. Последните филми на Джоли "Агент Солт" и "Туристът" се превърнаха в касови хитове, а Джоли получи солидния чек от 30 милиона. 20 милиона пък е приносът на Пит.

Челната петица на най- богатите звездни двойки в света се допълва от Виктория и Дейвид Бекъм, които са спечелили общо 44 милиона долара, и звездите от вампирската сага "Здрач" Кристен Стюарт и Робърт Патинсън с обща печалба от 36 милиона долара.

19 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.06.2012|16:21
Хората си играят с милиони.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay