Стриптийз за образование

Онлайн събличане изплаща следването

Стриптийз за образование

Все повече жени използват секс индустрията, за да плащат следването си в университет - плашеща статистика, за която научаваме от Dailymail.

Изданието разказва историята на 25-годишната студентка Ема Грийн, която е превърнала стриптийза в интернет в своя работа.

Грийн учи мултимедиен дизайн в университета Гламорган в Уелс, Великобритания. През 2009 записва втора специалност в колеж по козметични терапии, а пред The Sun разказва за начина си на препитание. Нямало как да се захване с работа на половин ден, а причината била натоварените учебни занятия.

"И двете неща, които следвах, ми харесваха, просто в един момент се получи така, че нямаше с какво да се издържам", разказва тя пред
The Sun.

Британката проговаря, след като Националният студентски съвет изнася плашещи данни относно начина на препитание на учещите млади хора. Студентите припечелват от секс индустрията, хазарта и участието в медицински експерименти.

Грийн разказва, че преди да започне да се съблича за уеб юзърите, живеела с около 40 паунда на седмица, а след като теглила студентски заем, била притисната от дългове. Приятел ѝ разказва за "работата" пред компютър.

"В началото бях доста нервна, докато се събличах, и не изкарвах добри пари. След време свикнах", споделя още госпожица Грийн.

Тя се събличала два-три часа една вечер в седмицата и печелила между 16 и 20 паунда на час. Парите ѝ били напълно достатъчни да покрива разходите си.

Казва, че ще спре да го прави, когато си намери работа на пълен работен ден, но за младите хора икономическата ситуация в момента е доста тежка.

"Сама се издържам и се справям по възможно най-добрия начин, предвид рецесията", допълва още Ема.

Реформите в образованието и непрекъснато увеличаващите се семестриални такси принуждават много студенти да предприемат подобни драстични мерки, за да се издържат, пишат още от
Dailymail. По данни, обявени в ефира на BBC, около 20% от жените, работещи в стриптийз клубовете, са студентки.

78 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.12.2011|17:29
За никого не е тайна, че и у нас това се е превърнало в добър източник на пари за много жени, които по този начин успяват да си осигурят американски доходи у нас. Да не говорим за младите момичета от елитни гимназии, за които се писа, че между уроците заработват като компаньонки в Перник, вместо да блъскат за жълти стотинки почасово в някой Макдоналс или кол център, както правехме ние едно време.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay