Съвети от Жените с главно "Ж"

Гага: "Зарежи мъжа, гледай си кариерата"

Днес те може и да са успели повече, отколкото са мечтали, но и в техния живот е имало период, в който са били точно като вас – несигурни в каква посока да тръгнат и как да дадат сигурен старт на кариерите си.

 

Както всеки друг, така и тези американски личности са получили добри съвети за работата и кариерата си, от някой на когото имат доверие.

 

Сега е техен ред да предадат нататък това, което знаят и са научили през годините. Само може да се надяваме, че тази игра "предай нататък" ще достигне до всеки от нас и съветите, които тези жени ни дават ще помогнат поне малко по пътя на осъществяването на мечтите ни.

 

Марта Стюарт: ръководител на медия и империята Martha Stewart Living Omnimedia, преуспяла американка и жена за пример, както за млади момичета, така и за жени в по-зряла възраст. Тя има едно важно предложение за онези, които тепърва започват да градят кариера: правете това, което обичате. "Когато работата ви се гради на ваша страст, вие няма да я усещате като работа.", апелира Стюарт.

 

Маделин Олбрайт: първата жена – главен секретар на САЩ напомня на младите хора и други, които сега започват кариерата си, да вярват в себе си и винаги да следват желанията си. "Винаги, когато баща ми видеше, че трябва да се захвана с нещо трудно или да направя нещо, за което не съм уверена, че ще успея, казваше: "Закови го!", спомня си Олбрайт. Очевидно е послушала съвета на баща си, а сега ние трябва да се вслушаме в нейния.

 

Мадона: световноизвестната певица и актриса даде много добър съвет на новодошлия Адам Ламбърт – фокусирай се! Той си спомня думите ѝ: "Просто не спирай да гледаш наградата и си отвори очите. Не се разсейвай от странични шумове."

 

Лейди Гага: певицата също има някои интересни насоки, особено към жените: поставете кариерата си пред любовта. "Някои жени избират да последват мъжете, а други мечтите си.", казва ексцентричната изпълнителка. "Ако се чудите накъде да тръгнете, помнете че кариерата ви никога няма да се събуди една сутрин и да ви каже, че не ви обича вече."

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay