Кейт Мидълтън с нова и неочаквана професия!

Херцогинята ще се изяви като журналист

Кейт Мидълтън с нова и неочаквана професия!

Имаме страхотна новина за кралската красавица Кейт и нейното професионално развитие! Херцогинята на Кеймбридж ще превърне дворецът "Кенсингтън” в истинси нюзрум, защото ще влезе в ролята на редактор на вестник The Huffington Post U.K.

За съжаление работата ѝ ще бъде само за ден, но Кейт все пак ще има честта да бъде гост-редактор на медията. Целта на редакторската ѝ дейност ще бъде да накара обществото да обърне повече внимание на децата с ментални увреждания.

Кейт е поканила екипа на вестника в Двореца, а работата им ще започне в средата на февруари. Херцогинята си е поставила за цел да покаже пред обществото усърдната работа, която вършат всички специалисти, учители и родители в сектора на психичното здраве.

От Двореца направиха изявление, в което казват каква огромна възможност е това за херцогинията. От него става ясно, че през последните години Кейт е насочила усилията си главно към подобряване на социалните условия за децата с ментални проблеми. За нея вестникът е голяма трибуна, която ще ѝ помогне да привлече повече внимание към каузата.

От изданието също са развълнувани от предстоящата си работа с Кейт Мидълтън. Техен представител написа следното послание: "Очакваме с нетърпение съвместаната работа с херцогинята на Кеймбридж и се радваме, че тя ще бъде наш гост-редактор. Справянето с умствените увреждания и облекчаването на ежедневието на хората, които живеят с тях, винаги е било наш приоритет. Развълнувани сме, че ще работим заедно по един толкова важен проект.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay