Кийра Найтли за "по-лошата" изневяра

Кийра Найтли и изневярата

Кийра Найтли за "по-лошата" изневяра

Когато Кийра се разделя с дългогодишния си приятел Рупърт Френд миналия януари, тя споделя главната причина - различия в желанията на двамата, засилени и от натиска на славата. По същото време тя се снима в любовната драма "Last Night”, която също напомня за емоционални сривове и раздели. Историята на филма разказва за Джоана и Майкъл - семейна двойка, които прекарват една нощ разделени. В този момент животът я сблъсква с бившия ѝ приятел, а него - със страстната колежка /Ева Мендес/. Страст, поход и изкушения, довели до изневяра от едната страна.

 

В интервю за Flaunt Magazine Кийра споделя своите възгледи за интимните взаимоотношения и посланията на "Last night”.

 

"Джоана прекарва нощта в ръцете на мъж, който е обичала, а той я обича все още.", разказва Найтли. "Тя усеща, че нещо не е наред - може би съпругът ѝ ще предаде и изневери. Кое е по-лошо? Да остане в прегръдките на бившия си, подгонена от гузната си съвест, или мъжът ѝ да се отдаде на изкушението и да прави секс с друга, макар да продължава да я обича?".

 

Самата Кийра не знае точния отговор на въпроса, а ако има някой, който го знае - нека сподели. Аз също преминавам през различни питанки, отговори и обоснования, и все пак се затруднявам. Емоционалната или физическата изневяра е "по-лошата”? Може би зависи къде се намираш в своя живот, какво търсиш и какво цениш.

 

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay