Ким Кардашиан с нова колекция козметика

Ким Кардашиан с нова колекция козметика

Може би вече есента е тук и ни кара да мислим за по-тъмни цветове, но Ким Кардашиан пуска колекцията си точно навреме, за да зпази нашето свежо настроение със своето име "Цвят от череша". Палитрите в тази колекция за от телесни, до тъмните цветове на черешово дърво. Ким Кардашиан сподели с последователите си в социалните мрежи и в Инстаграм страхотни снимки от новата колекция козметични продукти " Cherry Blossom Collection".

Ким Кардашиан с нова колекция козметика

Майката на три деца и собственик на компания за козметика "Ким Кардашиан Бюти", споделя снимките си, които са провокативни, верни на нейния стил. Тя е облечена само с малки розови цветя с подходящ лек грим и прическа, за да представи новите козметични продукти от своята марка на феновете си. 

Ким Кардашиан с нова колекция козметика

Ким Кардашиян изненадващо обяви за пускането на новата колекция, като качи снимка на най-малката си дъщеря си и написа " Ти си моят черешов цвят." Снимката е направена в океана, а малката Чи носи син бански с принтове на розови цветя. 

Ким Кардашиан с нова колекция козметика

Колекцията все още не е налична в магазините, но лесно можете да я намерите и разгледате онлайн, както и да видите безупречните снимки на Ким Кардашиан и да се надяваме, че цветовете ще ни стоят толкова добре, колкото и на нея. "Цвят от череша" включва десет молива за очи, десет цвята сенки за очи в бронзов и черешов цвят, идеални за опушен грим, три вида руж, осем червила, нюансите варират от телесни до цвят тъмна слива, както и три молива за устни. Продуктите могат да бъдат поръчани отделно или в комплект. Черешовият цвят безспорно е пролетно цвете, но тази палитра би могла да се носи през цялата година.

Ким Кардашиан с нова колекция козметика

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay