Ким Кардашиян шокира фенка с невероятна изненада

Звездата се появи на рождения ден на момичето

Ким Кардашиян шокира фенка с невероятна изненада

Ким Кардашиян доказва, че за нея не е важно да се крие зад фасадата на лукса и богатството, живеейки в своя собствен свят, а е готова да помага на хора, които имат нужда от подкрепа. Звездата очевидно обича да прави другите щастливи и не се колебае да го стори, когато ѝ се отдаде подобна възможност.

По време на пътуването си до Луизиана Ким се срещна със своята фенка Малайза по случай нейния рожден ден. Подаръкът, който 34-годишната риалити звезда бе подготвила за момичето, бе модел от най-новата колекция обувки на Adidas, създаден от съпруга ѝ Кание Уест.

Самата Ким публикува снимка в профила си в Instagram, на която позира за селфи заедно със своята почитателка. Текстът към нея гласи: "Честит рожден ден! Благодарна съм, че мога да прекарам 21-ия ти рожден ден заедно с теб в Ню Орлиънс. Винаги си била толкова истинска и постоянно ме подкрепяш. Постовете ти в Туитър озаряват деня ми. Обичам те!”

Ким Кардашиян шокира фенка с невероятна изненада

Дори дъщерята на Ким - Норт Уест, бе подготвила специална изненада за рожденичката - специално изпълнение на традиционната Happy Birthday To You.

Ким Кардашиян шокира фенка с невероятна изненада

Събитието е старателно заснето и ще бъде включено в шоуто Keep Up With The Kardаshian. Вижте и видео от незабравимия за Малайза ден.



Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay