„Шоуто продължава“ - документалният филм за Нешка Робева

„Шоуто продължава“ - филмът за Нешка

„Шоуто продължава“ - документалният филм за Нешка Робева

"Шоуто продължава" е името на документалния филм за Нешка Робева, която няма нужда от представяне. Ако искате да се докоснете до житейската и творческата история на именитата българка, можете да го направите от 7 януари в Евро-българския културен център, съобщават от БТА.

 

В "Шоуто продължава" ще може да видите отново "златните" ни момичета Мария Петрова, Анелия Раленкова, Лили Игнатова, както и Ирина Винер, която с треньорските си умения изведе художествената гимнастика в Русия на високо ниво.

 

54-минутната лента на Владимир Щерянов е разказ за края на треньорската кариера на Нешка Робева и за началото на един нов етап - с театралната трупа, която създава.

 

Шоуспектаклите на трупата се радват на изключителен интерес в цяла България. "Два свята" е игран 26 пъти при препълнената зала 1 на НДК - абсолютен рекорд. Година по-късно той става първият български спектакъл, игран на Бродуей. Така Нешка Робева вече 10 години продължава да печели златото, но не на световни и европейски първенства и олимпиади, а в сърцата на хората.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.01.2011|11:17
Нешка Робева е майката и бащата на кича.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay