Бионсе тръгва по стъпките на Кейти Пери

Певицата замисля документален филм за живота си

Преди беше модерно звездите да създават парфюми, сега обаче амбициите им стават далеч по-мащабни. Ароматът отминава, филмът остава. Особено ако е биографичен.

Кейти Пери вече представи документалната лента, описваща едва 27-годишния ѝ живот. Оказва се, че три години по-възрастната от нея колежка Бионсе също е тръгнала по този път.

От Daily Mail научаваме, че звездата замисля продукция, посветена на живота и кариерата ѝ. Тя смята да режисира, продуцира и, съвсем логично, да играе в бъдещата лента. Певицата планира да включи записи на концерти, моменти "зад сцената" и интервюта с нея и с хората, които обича.

Музикалният филм ще се фокусира върху подготовката на албума "4", който излезе миналата година, както и върху брака на Бионсе с рап звездата Джей Зи. Достойно внимание ще бъде отделено и на дъщеричката им Блу Айви, която се роди в началото на януари тази година.

Поп дивата е известна с това, че ревностно пази личния си живот. Нямаме търпение да реализира лентата, за да можем отблизо да се запознаем с детайли от нейното ежедневие. Защото сме сигурни, че кадрите, които предстои да видим, определено ще си заслужават.

Можете да разгледате снимки, представящи Бионсе в различни превъплъщения, в нашата галерия.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 03.08.2012|19:59
Бионсе има повече какво да покаже от Пери, тъй като тя е извървяла доста по-дълъг творчески път, а и по мое мнение е по-успяла. Ще видим какво ще се получи от това й начинание.
4
Не е посочен 03.08.2012|19:37
Къде се юрнаха всички д аправят филми за особите си, сякаш някой го интересува. Нито едната ми харесва, нито другата!
3
Не е посочен 03.08.2012|18:57
Готин рекламен похват май ще се окаже тази нова мания сред звездите, плюс това е начин да се доближат малко по-близо до феновете си.
2
Не е посочен 03.08.2012|17:24
тия нямат и 30 г. и вече мемоари, документални филми, живота им - чакайте бе, айде чакайте малко, тя Мадона още не го е направила или ако е, не ебило на 27, ай сиктир от самоповярвали си кифли
1
Не е посочен 03.08.2012|16:50
Със сигурност биографията на Бионесе е по-интересна от тази на Кейти Пери, но пак не бих гледала такъв филм.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay