Всичко, което знаем за "Просто ей така" 2

Първият сезон на "Просто ей така..." накара феновете на "Сексът и градът" да полудеят. Тези нови серии върнаха всичко, което зрителите обичаха в оригиналния сериал и много повече.

След излъчването на финала на първи сезон феновете се надяваха да има още. За щастие сериалът официално е подновен за втори сезон. През март 2022 г. беше обявено, че "Просто ей така" се завръща за сезон 2. 

"Радвам се и съм развълнуван да разкажа повече истории за тези жизнени, смели герои – изиграни от тези могъщи, невероятни актьори", каза Майкъл Патрик Кинг в изявление пред Variety. "Факт е, че всички сме развълнувани. И точно така… нашият сексуален живот се завръща."

Все пак има много въпроси и слухове, които се въртят около завръщането на Кари, Миранда и Шарлот - като например кои членове на актьорския състав ще се появят (хм, Ейдън) и какво можем да очакваме от новия сезон.

Ето всичко, което знаем до момента:

Започнали ли са снимките на "Просто ей така" сезон 2?

Да! Снимките започнаха през септември 2022 г. и актьорите бяха забелязани да снимат епизод осми през ноември, което означава, че може да приключат някъде този месец. Всъщност Сара Джесика Паркър е била забелязана в Ню Йорк няколко пъти през последните няколко месеца.

Никол Ари Паркър, която играе Лиза Тод Уексли, също беше видяна да носи рокля, вдъхновена от Maison Valentino Met Gala през октомври.

Трейлърът на сезон 2 току-що се появи

Сара Джесика Паркър току-що публикува първия трейлър в своя Инстаграм, а феновете с орлови очи могат да уловят няколко секунди от моменти от сезон 2 на AJLT в краткото видео. Феновете виждат Шарлот да пита за списъка "MILF" в училището на дъщеря си, Миранда да изяснява нещата с Че, а Кари има много сърцераздирателен секс, разбира се.

"Всички сме в блажено неведение кога животът ни е на път да се промени", казва Кари с глас зад кадър. Така че може би в този сезон предстоят някои големи промени за момичетата? Едно е сигурно: Ейдън се появява в последните няколко секунди на трейлъра, докато Кари се изкачва по стълбите към стария си апартамент в Уест Вилидж. Събират ли се отново завинаги? Само времето ще покаже...

Кога ще бъде премиерата на сезон 2?

Все още няма информация за точна премиерна дата, но Сара Джесика Паркър написа в публикацията си в Instagram, че ще пристигне в Max през юни. Така че феновете може да нямат друг избор, освен да чакат. 

Ще се върне ли Ейдън?

В продължение на месеци се говореше за Джон Корбет, Ейдън Шоу, който се завръща. Сега е потвърдено, че той се връща поне за няколко епизода. В случай, че сте забравили, Ейдън се появи няколко пъти в "Сексът и градът" и дори се появи изненадващо във филма "Сексът и градът 2", така че е справедливо да го върнат отново.

Какво ще се случи в "Просто ей така" сезон 2?

Все още няма твърде много конкретни подробности за това какво може да се случи през сезон 2. Но има много незавършени неща, останали от сезон 1. На финала Кари имаше чисто нов подкаст и започваше нов роман с Франклин, изигран от Иван Ернандес. Но със завръщането на Ейдън със сигурност ще има известно сексуално напрежение с Кари. 

Междувременно Миранда и Че започваха нова глава в Лос Анджелис, Калифорния, а Шарлот се сближи със семейството си. По принцип, след цялата драма, която се разигра през първи сезон, можем да очакваме всичко! 

Връща ли се Саманта Джоунс за втори сезон?

Докато Кари намира последното място за почивка на праха на Тузара в Париж, тя изпраща съобщение на Саманта и двете се съгласяват да се срещнат за по питие. И така, ще се върне ли Саманта в бъдещите епизоди?

За съжаление Ким Катрал, която изигра Саманта в Сексът и градът, няма да се появи в "Просто ей така". 

"Нямам реалистични очаквания Ким Катрал някога да се появи отново", потвърди Кинг. Така че засега изглежда, че са само Кари, Миранда и Шарлот. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay