Интересни факти за някои от любимите ни филми

Интересни факти за някои от любимите ни филми

Научаването на повече неща за любимите ни филми е лесно сравнимо с преоткриването им. След като прочетете тези факти, ще гледате на любимите си филми по друг начин. 

Открихме любопитни факти за някои от най-популярните филми:

1. Бумеранг камея в Хищни птици

Можем да видим как колегата на Харли Куин от "Отряд самоубийци" се появява за кратко, когато напуска полицейския участък и забелязваме познат плакат за издирване. В "Хищни птици" тя посочва снимката на капитан Бумеранг и казва: "Хей, познавам този тип!"

2. Кристофър Пламър е по-възрастен от актрисата, която играе майка му в Knives Out

Въпреки че характерът на Кристофър Пламър не се задържа твърде дълго, майка му присъстваше през целия филм. Любопитното е, че актрисата К. Калън, която я изигра, всъщност е с 6 години по-млада от самия Плъмър, който от своя страна беше на 90 години, когато снимаше "Knives Out".

3. Red Skull не беше изигран от Хюго Уивинг в Avengers: Infinity War или Avengers: Endgame

В "Капитан Америка: Първият отмъстител" Хюго Уивинг изобрази злодейския Червен череп, който се телепортира в непознати части на космоса в края на филма. За изненада на много фенове, той по-късно се завръща и във Войната на безкрайността, и в Endgame като каменоделец. Героят обаче всъщност е преработен и изигран от актьора Рос Маруанд. 

4. Били Зейн носеше перука в "Титаник"

Обзалагаме се, че никога не сте могли да предположите, че това не е истинската коса на Били Зейн, която виждаме в легендарния филм от 1997 г. В реалния живот актьорът всъщност е плешив, но режисьорът сигурно е смятал, че шикозният годеник на Роуз се нуждае от здрава коса, за да бъде по-убедителен.

5. Шумът от животни в Аватар е заимстван от Джурасик парк

Ако някога сте гледали Аватар и сте си мислели, че съществата звучат познато, прави сте! Отначало е трудно да забележите, но всъщност чувате шумове от T-Rex и Raptors в Джурасик Парк.

6. Майкъл Кейн забравил репликите си, когато видял Жокера за първи път в "Тъмният рицар"

Не е тайна, че Хийт Леджър предприе допълнителни стъпки, за да бъде възможно най-убедителен, когато играе Жокера в The Dark Knight, но това, което е удивително е, че той успя да изплаши своите колеги на снимачната площадка. В сцената, в която Жокера и неговите приятели разбиват партито на Брус Уейн, Алфред, изигран от Майкъл Кейн, е точно там, за да ги спре в асансьора, но вместо това той се отдръпва с ужас.

7. Приятелката на Бъз от "Сам вкъщи" всъщност не е момиче

По едно време в "Сам вкъщи" Кевин намира снимка на приятелката на по-големия си брат и реагира с искрено отвращение. Режисьорът Крис Колумб не искал да използва истинска актриса, за да не обиди никого и вместо това решил да направи момче, облечено като момиче. В крайна сметка те използвали сина на арт режисьора.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay