Мат Деймън и Майкъл Дъглас - филмова любов

Мат Деймън ще се целува с Майкъл Дъглас

Мат Деймън и Майкъл Дъглас - филмова любов

Мат Деймън е посветил много мисли и е установил, че има предимства, в това че трябва да целува Майкъл Дъглас в предстоящият им биографичен филм за покойният, пищен пианист Либерачи.

 

Двамата ще се снимат във филма за известния гей музикант като самият Либерачи ще бъде изигран от Дъглас, а Деймън ще е в ролята на неговия любовник.

 

"Не съм мислел, че някога ще се целувам с Майкъл Дъглас," каза Деймън.

 

"Мисля за това като за алгебрична задача, както в училище едно време. Като преходна собственост – целувайки Майкъл Дъглас, аз на практика се натискам с Катрин Зита-Джоунс.

 

Деймън е работил със Зита-Джоунс във филма "Бандата на Оушън 2", но в тази част в романтичните сцени взеха участие Катрин и Пит, което остави Мат малко разочарован.

 

"Малко ми беше кофти, че така и не съм целувал Катерин," оплака се бащата на 4 дъщери, "но сега поне ще мога да целуна Майкъл. Мисля си – може би щеше да е по-добре ако можех поне да целуна и двамата."

 

40-годишния Мат Деймън и Дъглас, който се завръща на работа след продължителна битка с рак, много се вълнуват за предстоящия проект. "Това са 2 страхотни роли и ние нямаме търпение."

 

А относно целувките – очевидно ще имат много тренировки, тъй като Деймън потвърди, че по сценарии има повече от една.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay