Нина Добрев говори за Иън и насилието

Скоро излиза филм с красивата българка и Ема Уотсън

"Нашето" момиче Нина Добрев продължава да събира в кошничката си звездно внимание. Tя все още играе двете главни героини в сериала "Дневниците на вампира" (под статията ще намерите повече информация), а след 21 септември светът ще има възможност да гледа нея и Ема Уотсън във филма "The Perks of Being a Wallflower" - по едноименния роман на Стивън Чбоски. Според родителите в Америка, този презокеански автор е скандален и антивъзпитателен, но пък децата им го смятат за култов.

Разбира се, за да промотират задаващата се лента, двете главни актриси са се юрнали да красят лъскави корици. През октомври Ема, някогашната Хърмаяни от "Хари Потър", ще споделя подробности от живота си с читателите на Glamour. Нина Добрев пък ще гостува на тийнейджърското списание Seventeen, въпреки че вече не е на 17, а на "цели" 23 години.  

"Първия път, когато бях на корицата на Seventeen, нейният текст гласеше: "Защо тя не би излизала с никой от колегите си?" А две години по-късно... Странно е, че съм казала това, но знаете ли какво? Съвсем честно, по онова време си вярвах. Не исках да се срещам с нито един от колегите си - целта ми в сериала бе да се държа като професионалист. Но понякога човек не може да определя с кого ще се почувства свързан, успява да се бори с това само известно време - а аз го правих много, много дълго."

Ето това се казва силна воля. И лудост! Че кой ще тръгне да се бори с възможността да попадне в ръцете на свръхсексапилния Иън Сомърхолдър?! За негово щастие, чаровницата с българска кръв накрая поддаде и вече от доста време се радват на връзката си.

Очевидно в момента Нина изгражда своеобразна връзка и с Ема Уотсън. Говорейки за все още детската си душевност, г-ца Добрева успява да вмъкне името на прочутата си колежка: "Искам да посетя Harry Potter Land! Всъщност трябва да напиша съобщение на Ема Уотсън, за да проверя дали може да ни уреди с бекстейдж пропуски, или нещо подобно." Чудим се, дали двечките наистина са си толкова близки, или българското момиче просто се опитва да понамаже и малко от световната слава на Ема. Тя е с две години по-малка от Нина, но както знаем, Хърмаяни е много по-известна от вампирската любовница.

Нина Добрев говори за Иън и насилието

В съвместния им филм Нина Добрев играе девойка, която е жертва на насилие във своята връзка. Ето какво мисли самата актриса за този огромен социален проблем:

"Toва е много тежка тема и се надявам героинята ми да представи перспектива за момичетата.  Мисля, че преди всичко те позволяват насилието да се случва, защото се срамуват, че вече се е случило и са го допуснали. Знаят, че не е правилно. Няма извинение за това. Затова е толкова важно да им се покаже, че могат да го признаят и вината да не е тяхна."  

Наистина, тежка тема. Предстои да видим как Нина се е справила с нейното представяне и на свой ред да се надяваме, че киното може поне малко да допринесе за изясняване на болезнената ситуация и възможните изходи от нея.

Що се отнася до героините на Нина в "Дневниците на вампира", възможно е добрата от тях също да се превърне във вампирка-насилница. Вижте пресния тейлър за четвърти сезон на телевизионната сага. 

29 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 12.09.2012|11:11
НЕ знам какви снимки ѝ намирате на Нина Добрев в последно време, ама според мен тия, които ѝ качваме малко я сътаряват в лице, особено.
7
Не е посочен 11.09.2012|09:41
http://iq.tochica.com/r/2099/ --- Изчислете вашето IQ с тест номер 1 в България :)}]]]}]
6
Не е посочен 10.09.2012|10:26
Много яко промо на новия сезон. Хубавото на есента е че сега започват и любимите ни сериали.
5
Не е посочен 10.09.2012|09:45
Нина е много сладка и готина, желая й искрено успехи!! А и Иън е страхотен, много си отиват:) Нямам търпение да я гледам вече в игрален филм!
4
Не е посочен 05.09.2012|18:58
Много е сериозен наистина този проблем,дано успее от екрана да даде кураж на повече жени да се отърват от това положение,защото на тях им се втълпява,че нямат друг избор
3
Не е посочен 05.09.2012|18:38
2
Не е посочен 05.09.2012|18:37
красавица, но какво ги коментира тези теми - да не е психоложка
1
Не е посочен 05.09.2012|17:51
Насилието във връзките и семейният тормоз е много сериозен проблем и аз искрено се надявам Нина да изиграе ролята с перспектива за тези момичета
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay