Новият мъж в "Двама мъже и половина" ще бъде Хю Грант?

Кой ще е новият мъж в "Двама мъже и половина"?

Хю Грант е в Лос Анджелис, за да преговаря с продуцентите на тв сериала "Двама мъже и половина", в който британецът вероятно ще замени Чарли Шийн.

 

Лощото момче Шийн неотдавна бе уволнен от тв сериала заради проблемите си с алкохола и съда. Миналата година актьорът посегна с нож на втората си съпруга Брук Мюлер. Вследствие инцидента, станал в зимния курорт Аспен, Шийн бе принуден от съда да влезе в алкохолна клиника. По-късно стана известно, че кинозвездата е направил бебе на известна порнозвезда. Шийн заплаши да съди продуцентите на "Двама мъже и половина", искайки компенсация от над 100 млн. долара, но те не се поддадоха на заплахите и започнаха усилено да му търсят заместник.

 

Грант също не е светец - преди години стана ясно, че е платил на проститутка за орални ласки в автомобила си. Скандалът коства на актьора предстоящия по онова време брак с модела Елизабет Хърли. Звездата от "Четири сватби и едно погребение", "Мики синьото око" и "Наистина любов" обаче очевидно си взе бележка и оттогава внимава много за поведението си - за разлика от Шийн. Според Deadline Hollywood продуцентите на "Двама мъже и половина" предлагат на 50-годишния Грант по 1 млн. долара на епизод. Това е доста по-малко от хонорара на Шийн, взимал между 1.2 и 1.8 долара на епизод.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay