Вече знаем кой ще заеме ролята на Чарли Шийн

Знаем кой ще е мъжът на мястото на Чарли

Вече е известен ѝ новият мъж в хитовия "Двама мъже и половина", съобщи Tv Line. На мястото на Чарли ще застане Аштън Къчър, който е приел предложението на CBS.

 

За половинката на Деми Мур това ще е първият телевизионен проект от 2006г насам. От The Associated press разбрахме, че Аштън се е похвалил в мрежата на Twitter, пишейки на профила си "Колко е корен квадратен от 6.25? Това е 2 ½ !".

 

Говорителят на Аштън все още не е дал официално изявление по темата, а такова няма ѝ от CBS. Само преди ден Reuters информира, че ролята първоначално е предложена на актьора Хю Грант, но окончателните преговори с него са довели до "задънена улица".

 

Припомняме, че Чарли Шийн се превърна в най-скъпо платения актьор в американската индустрия, благодарение на любимия на милиони "Двама мъже и половина". За епизод актьорът получавал рекордният хонорар от милион и 800 хиляди долара. Той беше уволнен през март, заради непрекъснатите пиянски скандали и груб език, които станаха част от ежедневието му.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|13:45
"Колко е корен квадратен от 6.25? Това е 2 ½ !" Как се е сетил да се зачуди човек :) Сега сериозно. На Аштън Къчър хич не му трябва да се забърква в това. По-добре да се ориентира към друг сериал.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay