Аз ♥ Анелия!

Фенка си татуира името на певицата

Всички сте виждали отдадени на определена кауза хора, които татуират я лика на историческа личност, я името на любимия си отбор върху своята кожа. Така кожата им остава завинаги вярня на идеята, независимо дали самите те ще променят възгледите си в определен етап от житейския си път.

Но не сме и предполагали, че съществува толкова отдаден фен на личност от музикалния бранш. И то в България! Докато поп-фолк дивата Анелия пее "Яко ми действаш” от клуб на клуб, едно момиче носи името ѝ близо до сърцето си.

Фенката с лаконичния мастилен надпис "Anelia” на ключицата се казва Женя Иванова и очевидно е напълно отдадена на идеята, че певицата е № 1. Целият ѝ профил в една от социалните мрежи е пълен с песни и изображения на Анелия, дори двете имат няколко общи кадъра.

Аз ♥ Анелия!

На снимката с въпросната татуировка се виждат и други атрибути, посветени на гласовитата дива. Плочката, украсена с нейните лик и име, си прави компания с буквичката "А”, закачена на друга верижка.

Такава отдаденост може само да радва знаменитост от която и да е сфера. Ние обаче сме на мнение, че човек кумирите си мени, но татуировките - не.

115 154
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 12.08.2012|17:51
Оле.. тази селска пръчка явно съвсем си е загубила ума (ако въобще е имала такъв).
1
Не е посочен 12.08.2012|17:50
Оле... тази селска пръчка явно тотално си е загубила ума(ако въобще е имала такъв).
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay