Азис козината си мени, нрава - не

Скоро ще видим Азия Ротшилд и като брюнетка

Каквото и да си говорим за Азис, едно е сигурно: костинбродският славей си е истинска иновация в поп-фолка. От никому неизвестния Васил Троянов Боянов той се превърна в Краля на фолка Азис, а напоследък се подвизава като Азия Ротшилд.

Равносметката от промяната е събрана в десетки пластични операции, нови гърди и куп екстеншъни. Силният грим и високите токчета също са неразделна част от визията на певеца.

Вече го видяхме рус, червенокос, кестеняв, с къса и дълга коса. Една ниша остана неизследвана за него, но съвсем скоро той ще покори и нея.

Преди няколко часа изпълнителят публикува снимка във Facebook, на която се виждат само очите на брюнетка с тъмен опушен грим. А под фотографията написа: "Very SOON" ("много скоро" - бел.ред.).

Фенове бързо изразиха съмнения, че това е самият Азис, но той ги опроверга с думите, че не кара никого да вярва. Ние пък решихме да проверим дали това наистина е той и сравнихме фотоса с по-стари негови кадри, които можете да видите в нашата галерия

И май наистина мистериозната брюнетка е Азия - силно гримирана, но със същия драматичен поглед.

И докато гласовитият певец провокира с визия, не пропуска да се замеси и в някоя и друга интрига, за да разнообрази ежедневието си. 

Неговата близка приятелка Николета Лозанова за пореден път обиди родна медия във Facebook. Ние си я знаем, че е кротушка, а големите лоши сайтове и списания непрекъснато ѝ приписват неприлични действия.

Под гневната ѝ публикация Азис написа следното: "Докато не им друсне някой една солена глоба която така или иначе няма как да могат да си позволят да я платят,няма да се спрат...Проблема е,че точно те мечтаят да са на нашето място,но Господ си знае работата!Те,малките драскачи винаги ще са стадото което гледа жадно към нас,а ние с лека ръка ще махнем и ще кажем:ОСТАВЕТЕ ГИ,БЕДНИ И ГЛАДНИ СА...!!!"

Няма да коментираме излиянието му, защото ние, журналистите, явно не сме достойни дори да свързваме имената си с неговата особа. И ще замълчим. Дали защото "по-умният отстъпва", или защото не бива да нарушаваме тишината, ако не можем да я подобрим, преценете вие.
15 15
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 03.09.2012|09:01
и като няма изказвания под снимките,Азис пак е повече от неприятен и отвратителен,но отвори ли си устата,нещата стават нетърпими!
1
Не е посочен 03.09.2012|01:23
Един ДРИШЛЪО спрете да пишете и показвате тази отрепка
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay