Елена от "Ергенът" отново е необвързана?

Елена от "Ергенът" отново е необвързана?
Instagram

Любимката на голяма част от зрителите на "Ергенът" миналата година, Елена-Антоанета, в момента изживява поредното любовно разочарование. Миналата година Евгени избра Валерия пред нея, а тази година, за съжаление Елена изглежда отново е сингъл.

Съвсем скоро тя се радваше на безоблачно щастие в обятията на симпатичен мъж, чието име така и не научихме. Двамата дори обсъждали официално да станат семейство. За жалост връзката между двамата вече е в историята, тъй като самата Елена сподели, че двамата вече не са зедно.

Елена е била готова и за сватба и дори е намерила роклята за пред олтара, но се оказва, че е имало драматичен обрат на събитията.

Тя сподели кодирано с няколко фотоса и изречения за сърцераздирателната раздяла със своето гадже. "Видях я и си казах: "Това е". После се оказа, че не е", пише Елена, под селфито в булчинска рокля. Явно двамата са мислели да се женят, но впоследствие чаровната брюнетка не е имала шанса да облече.

От още едно послание на Елена става ясно, че тя вече не живее със своята изгора. "След поредното местене е крайно наложително, ако не съм реститутка, поне да мога да се нарека притежател на дом", мечтае Елена да бъде и тя някой ден собственик на свое уютно местенце. Особено след емоционалните трусове, през които преминава напоследък, със сигурност всеки, подобно на нея, би желал да има нещо по-сигурно за себе си като собствен дом.

Приятелите на брюнетката веднага разбират за какво става въпрос. "Жалко, но ще намериш нещо по-добро", обажда се фен на писателката, с което Елена се съгласява.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay