Ето го новия любим на Александра Богданска

На кадри, които бяха публикувани в мрежата, се вижда новата любов на алекс Богданска. Той не е известен в публичното пространство. Знае се само, че е по-висок от нея и са горе-долу на една възраст.

Двойката бе засечена да хапва в столично заведение в центъра. Очевидци твърсят, че освен сладки разговори, между двамата е имало и страстни целувки.

Инфлуенсърката не крие, че сърцето ѝ е заето, но не дава подробности за връзката си. Носят се случхове, че любимият на Бгданска е от богато семейство и разполагал със средства. Споровете за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг Даниел Петканов. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

Даниел и Александра се разведоха официално през пролетта на 2022 г. Богданска разказва как през този период тя отслабнала с 9 килограма , а от стрес косата ѝ започнала да пада. По думите ѝ страдала и от безсъние. Дори провеждала сеанси при психолог, който я напътствал да преоткрие себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay