Рожден ден на Арчи и коронация на краля в един и същи ден: Какво ще прави Меган?

Принц Арчи, най-голямото дете на принц Хари и Меган Маркъл, ще навърши 4 години на 6 май 2023 г. Въпреки че решението да се проведе коронацията на крал Чарлз в същия ден като рождения ден на внука му се възприема от някои като пренебрежение към Хари и децата на Меган, това може да е улеснило едно много трудно решение. На 12 април Бъкингамският дворец потвърди, че Хари ще присъства на церемонията на баща си, а Меган ще остане у дома в Калифорния. 

 "Рожденият ден на Арчи предоставя на Меган идеалното извинение да остане вкъщи", казwа кралският експерт Чарли Ланкстън пред Access Hollywood"Фактът е, че самото ѝ присъствие на коронацията би предизвикало такъв скандал, такова огромно количество обществени интриги, че напълно би засенчило Чарлз и останалите висши кралски особи."

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, планира малък празник за 4-ия рожден ден на сина си. Според анонимен източик на People парито ще бъде скромно и ще се проведе у дома с близки и приятели на семейството. Въпреки това, докато списъкът с гости се очаква да бъде малък, той вероятно ще включва и някои големи имена. Знаменитости като Серина Уилямс и Опра Уинфри са сред предполагаемите гости, като се има предвид, че са приятели на принц Хари и Меган. Семейство Съсекс също имат много високопоставени гости, включително Елън Дедженеръс и Порша Дероси, Натали Портман, Кейти Пери и Орландо Блум. Като се има предвид близостта им, възможно е някои от тях да бъдат поканени на тържеството на Арчи, въпреки че в случая на Пери тя вероятно няма да може да дойде.

Освен това, като се има предвид страхотната открита детска площадка, която Арчи и Лилибет имат у дома, няма нужда да наемат нищо допълнително, за да се забавляват рожденикът и неговите гости в предучилищна възраст. Тя включва люлки, пързалки и стена за катерене. 

Докато Хари ще бъде в Обединеното кралство, за да присъства на коронацията на баща си, докладите показват, че принцът планира бързо да напусне веднага след церемонията. Като се има предвид разликата във времето между Обединеното кралство и Калифорния, възможно е той да се прибере у дома, за да празнува с Арчи на 6 май. Като алтернатива, семейството може да организира партито на Арчи на 7 май, за да се съобрази с пътуването на Хари.

 Не е тайна, че Меган обожава да организира тържества за децата си. Още през 2020 г. тя въведе традиция за домашни партита за рождените дни на децата си, когато принц Арчи навърши 1 година. Поради ограниченията на COVID-19 тогава празненството беше много малко и включваше принц Хари, Меган, Арчи и майката на Меган, Дория Рагланд. Зрителите на документалния сериал на Netflix "Хари и Меган" имаха възможността да видят кадри на рожденика, носещ малка шапчица ден и седнал в столче за хранене, украсено с конфети.

Миналата година херцогинята на Съсекс отпразнува първия рожден ден на принцеса Лилибет на фона на друго голямо кралско събитие: платинения юбилей на кралица Елизабет. Подобно на предстоящото празнуване на 4-ия рожден ден на Арчи, това парти също беше малко, спокойно събитие. Празненствата на Лилибет се проведоха извън Frogmore Cottage, където Хари и Меган бяха отседнали, докато бяха в Обединеното кралство. Въпреки че крал Чарлз и принц Уилям не можаха да присъстват, братовчедите на Хари, Питър Филипс и Зара Тиндал, бяха там, заедно с децата си. Партито беше включено и в последния епизод на сериала на Netflix, където Арчи помага на сестра си да духне свещичките на торта с розова глазура.

Според кралския експерт Чарли Ланкстън, Меган планира с голям ентусиазъм тези тържества. Той твърди, че  тя има страхотно око за детайлите и нищо не ѝ убягва, когато организира едно парти.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay