Семеен сканал: Радина Кърджилова и новият ѝ приятел се карат на публично място? (СНИМКИ)

Семеен сканал: Радина Кърджилова и новият ѝ приятел се карат на публично място? (СНИМКИ)

В центъра на София Радина Кърджилова и нейният колега, за когото се говори, че е новата ѝ половинка - Пламен Димов, бяха забелязани въвлечени в оживен спор на публично място. Според източник на "България днес" актрисата изглеждаше ядосана на Димов, докато той се опитваше да обясни нещо. Конфликтът беше толкова сериозен, че двамата актьори трябваше да спрат разходката си, за да го разрешат.

Семеен сканал: Радина Кърджилова и новият ѝ приятел се карат на публично място? (СНИМКИ)

Въпреки че точната причина за спора остава неясна, слуховете за романтична връзка между Радина и колегата ѝ започнаха преди около месец. Самият Димов отказа да коментира ситуацията, което допълнително подхрани спекулациите. Снимките, направени от папараци, показват как двамата актьори участват в разгорещен разговор, добавяйки тежест към тези твърдения.

За Радина и Пламен това е първият път, когато са виждани заедно на обществено място, след като връзката им се появи в медиите. Преди това тя беше в дългогодишна връзка с Деян Донков, която приключи без ясни причини през лятото. Донков, който също е актьор, сподели: "Причините за една катастрофа не са само у единия!" Той добави, че бившата му партньорка е изключително красива, но към красотата може да се привикне.

Интересното е, че както Радина, така и Пламен имат деца на приблизително еднаква възраст. Синът на Радина, Йоан, е на 3 години, докато синът на Пламен е роден само три седмици по-рано. Това съвпадение предизвика допълнителни спекулации относно връзката им.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay