Старши служител на кралското семейство разкри пикантни тайни за характера на принц Уилям

Кралският експерт и автор Робърт Джобсън дърпа завесата, за да ни разкрие какво е да работиш с принц Уилям и очевидно не всичко е толкова перфектно, колкото изглежда. Джобсън разговаря с "висша фигура от кралското домакинство" по пповод новата си книга "Нашият крал: Чарлз III: Разкритият човек и монарх" , който твърди, че с Уилям не е най-лесно да се работи.

"Той е доста труден. Мотивиран човек е и това може да го направи нетърпелив.", казва вътрешният човек пред Page Six.

Крал Чарлз, от друга страна, е малко по-хладнокръвен, което не винаги съвпада с принц Уилям. Той често се изнервя, когато си има работа с Чарлз. Кралят също има специфичен нрав, но това не продължава безкрайно. Той може да се разочарова и да пламне и след миг да забрави всичко. Но с Уилям това рядко се забравя.

Самият Джобсън отбелязва, че крал Чарлз е знаел, че и принц Хари, и принц Уилям притежават силна воля, изключително упорити са и конфликтът между тях винаги е много труден за управление и може да има пагубно въздействие върху самата монархия. Понякога нивото на войнственост между синовете му и дори спрямо него е шокирало Чарлз.

Ние знаем за това от първа ръка благодарение на мемоарите на принц Хари, в които той обвинява принц Уилям, че се е сблъскал с него по време на спор за Меган Маркъл:

 "Той остави водата, обиди ме, след което се нахвърли върху мен. Всичко стана толкова бързо.", пише Хари относно кавгата. "Той ме хвана за яката, разкъса огърлицата ми и ме събори на пода. Пандах върху купата на кучето, която се спука под гърба ми, парчетата се врязаха в мен. Лежах там за момент, замаян, след което се изправих и му казах да се маха."

Нищо чудно, че тези двамата не си говорят!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay